lindamariasvensson

Fotografering hos Kathleen, tagning 237

Kategori:

Idag smällde vi upp studiobelysning, en kristallkrona, en bygglampa och fyra assistenter i ridhuset. Tyvärr fotade vi en hingst, så han dansade och hoppade väldigt, vilket inte var det ultimata på en sådan liten yta. Hade ingen blixt på belysningen, så lamporna fick stå alldeles för nära hästen för vad som egentligen är säkert (ur synpunkten att välta omkull lampor etc), och det blev ändå alldeles för mörkt. Så allt som allt en väldigt bra id´´e, men man behöver nog en mer lättarbetad häst som kan stå still och ändå se vaken ut, eller blixtar på lamporna så man har lite större område att jobba med. Stå still funkar inte alltid för en uttråkad hingst, de vill gärna vrida och slänga med huvudet, tugga lite etc. Vi hade även ett sto inne i ridhuset för att han skulle titta lite på henne, men han blev så bländad av belysningen tror jag att hon inte syntes haha.

Nu ska jag jobba i ett par timmar och sedan blir det till gymmet med lillebror. Lillebror som klarade teorin idag, stolt storasyster är jag!


Bruno fick agera ljustestare eftersom han är lite mer tålmodig.

Kommentarer

  • mamma säger:

    Synd när man lägger ner massa arb. men bättre tur nästa ggn. Ja roligt det gick bra för din Lillebror . <3 , o Du är så duktig på att Fota <3

    2012-11-14 | 21:39:52

Kommentera inlägget här: