lindamariasvensson

En dagssummering

Kategori:

Idag har jag nästan glömt av vad jag gjort, och det vore ju hemskt.

Jag sov otroligt länge inatt, eftersom jag var vaken till halv fyra imorse. Sminkade mig skitfult och fick stå och försöka rädda det en bra stund, när jag hade gjort detta var klockan 13.10 och det var dags att åka. Om ni väljer att tro att jag sov tills 12.13 eller om jag sminkade mig i fyra timmar, det gör mig inte så mycket, för båda är lika illa.

Ner på stan och perfekta CoffeeRoomer för typ tredje eller fjärde "Moas Special" den här månaden, sååå gott! Ok, skriva om Heaven on a Plate när man är natthungrig var ju lagom smart. Nu är jag ju bitter... Satt iallafall där med Kathleen i typ en timme och pratade häst och bad om hjälp med papper till Skatteverket. De ställde ju frågor angående verksamheten och jag kände mig lite osäker på hur jag sulle svara. Enkla frågor, ja, men formuleringen kan vara avgörande till om jag blir godkänd eller inte. De vill bland annat ha min hemsideadress, tidigare kunder, vill veta vilken utbildning jag har för det, hur jag ska marknadsföra mig, vilken utrustning jag har och när jag beräknar gå med vinst.  Enkla frågor som är lätta att fucka up beroende på formulering. Det vet jag, för jag har redan svarat på dem en gång och, uppenbarligen, misslyckats.

Sedan fikade jag med mamma på Leijas, tredje koppen kaffe på någon timme och vi hamnade även till slut på gymmet. Ben och rumpa idag, marklyften gick mycket bättre än sist, enligt videon. Ska låta någon kunnig såga resten, för det enda jag kan än så länge är huvudposition och hur man ska hålla ryggen.. Tog 70kg idag. Dock suger det att första gången orkar jag bara 5, sedan tappar jag stången. Andra 4. Tredje setet 2. Det finns inte en chans för mina händer att orka med det i dagsläget. Gick över till en stång med fasta vikter på 45 kilo och tappade till slut den med :(
 Men jag tog 180 i benpress, 3x8, vilket är rekord för mig, woopwoop. Hade klarat 200 på 3x6 utan problem, det vet jag, för det kändes inte särskilt tungt. Okdå, sista var väl ganska tung. Men jag undrar vilken vikt jag tar på bara en repetition, för det är ju tydligen så folk sätter personbästa. Tnker inte teta än på et tag dock, inte utan någon som kan stå bakom och hjälpa till om jag behver hjälp.

Lämnat in kavaj för broderi, köpt fancy balsam och fancy glögg, mailat runt en massa som vanligt, förmedlat ett jobb till lillebror, redigerat en hög med bilder på fluffiga hästar. Ja, that's about it.

Den där fågeln.

Kategori:

Här har ni en hyfsat rengjord rygg. Jag förstår inte att den faktiskt sitter där. Äntligen. Och när jag väl förstår det lär jag ju ha vant mig vid det också... bummer.

Trött. The end..

Kategori:

Varning för långt inlägg pga adrenalinkick.

Idag sov jag länge. Sedan åkte jag och mamma till Herrljunga. Herrn dök inte upp så jag åt upp hans peanutbutterchocolatebar i besvikelse, men jag hoppas han ska med nästa vecka. Eller a, jag vill nog mest ses egentligen. 
 
För idag har jag alltså tatuerat mig. Axel till axel och ner på rumpan. Det är än så länge konturerna på den fågel jag velat ha sedan jag var typ 15, gjord av den tatuerare jag kontaktade ungefär när jag flyttade till Norge.

Det startade inte superbra, idag alltså. Han varnade mig för att det kunde bli jobbigt att bli ritad på. "Det är väldigt påfrestande att stå upp." sa han, och även om jag inte trodde att han drev så lät ju det himla dumt för stå gör man ju hela tiden. Innan han ritat klart fågeln hade jag varit tvungen at sätta mig ner tre gånger för att jag skulle ha svimmat annars. Jag såg stjärnor och det kändes som om jag skulle spy, och jag blev varm och kall på samma gång. Antar att det kom från det första jag tänkte på när jag ställde mig där, vilket var att jag kände att jag hade svårt att hålla balansen när jag stod och fokusera på att bara stå still. Luciasyndromet, kallas det tydligen. Fast jag hade ju inget levande ljus som åt upp mitt syre. 

Om det gjorde ont, ja, och i början efter allt prat om vilket enormt projekt detta var och att det finns folk som backar ur för att de inte ska klara det. Ni vet när varje sekund känns som en evighet, och jag vet att jag har ca 15-20h kvar på den hela. Då tänkte jag att "vad i helvete har jag gett mig in på". Sedan slutade han på skulderbladen, så då gjorde det mindre ont, höfterna var tom så ok att det kändes som att någon bara kliade mig alldeles för våldsamt. (Och jag antar att det märks redan nu hur fort man glömmer att det gjort fucking skitont). Men, han fick inte avbryta en enda gång och han gjorde hela linjerna utan avbrott, så jag antar att jag gjorde bra ifrån mig så sett. Men ja, an andas ju inte, så man blir ju trött ganska fort. Jag upptäckte att käken var hur spänd som helst, händerna blev iskalla med medföljande färg och efter någon timme började jag skaka samtidigt som jag kände mig väldigt groggy. Då brydde jag mig som tur var inte om smärtan mer, utan kände att han kunde köra på ett par timmar till(vill INTE vänta tills mars med att få den klar... men lär nog bli så ändå) men han skickade hem mig ändå, för att jag inte skulle vara trött eller tom sjuk imorgon. Det gör inte ont nu iallafall, duschen gick ok och jag är inte överdrivet trött, men lär nog sova gott inatt.

Ber en tyst bön om att jag inte blir galen av klådan.

Lyssna på TED och öka skärpan på ögon

Kategori:

Idag var en liten dag, som rubriken kanske antyder, och imorgon är en stor dag. Jag ska till Herrljunga och kladda lite på ryggen, är det tänkt. Tänkte inte så mycket på det just nu, utan går mest runt i chocktillstånd över att jag ska få sällskap. Har frågat flera gånger om det, för jag har haft svårt att tro att det är sant, men det är tydligen. Och jag är väldigt glad för det. Men jag fokuserar mest på förvånad. Lite otacksamt kan tyckas, när jag är glad.

Sedan fick jag ett sms idag från en gammal vän, vilket var himla kul. Och den konversationen såg ut ungefär "åh vi måste ses fast jag har inte tid men det är tanken som räknas". Borås av alla ställen, jävla bra ställe att hålla till på. Men det var skönt, jag behöver lite omtanke just nu av någon dum anledning. Jag har ingen anledning att känna mig nere, och även om jag är glad så finns det någonting underliggande som när det väl gör sig påmint är skitjobbigt. Det kan nog vara för att det är 2012 och det finns diagnoser på allt. Hade jag varitpå 1200-talet nu så hade det nog varit lugnt.

Telefonen har också ringt. Två annonser beställda, skitkul, för det var en tidigare kund. Enligt mig är en återkommande kund den absolut bästa kritiken man kan få. Synd bara att önskan var att de skulle vara klara innan Paris. Då slipper jag visserligen stressen när jag kommer hem, men lite tight blir det allt att stoppa in 10h extra arbete.

Här har vi en häst, som har fått lite skarpare ögon, en måndag som denna. En häst som antagligen inte vet att han har det väldans fint i Rom, till skillnad från här där vi haft snöstorm idag. Synd bara det var så varmt att det blev smält snöstorm, och mest blött.

2012-11-25 18.56

Kategori:

Åtta kilo tyngre

Kategori:

De vakna timmarna inatt var ett helvete. Vaknade, hade drömt fel saker om fel personer och sedan var jag trött och inte i min egen säng, så allting snurrade på ganska fort.

Och det stör mig så in i helvete att jag inte får det ur huvudet. och jag kan inte skriva öppet om det här med tanke på vilka som läser och att det inte är alls så som jag borde tänka. Jag tänker fel saker om fel personer och jag vill gå vidare.

Sen kommer mamma och Micke hem och grälar, för ovanlighetens skul, och då är min dag förstörd.


Översta bilden är tagen 15e juli. Undre bilden är tagen idag. Jag vet att jag står skevt på en övre, armarna är alldeles för långt bak och jag spänner säkert inte ens ryggen ordentligt för jag visste inte hur man gjorde. Så jag har allt växt en del, återstår att se hur mycket som är muskler när jag deffat bort överflödet igen. Besviken jag blir om det inte är någon skillnad, hah. Men magen är fortfarande platt! Igen magbild idag dock, det fick ni ju typ igår..

God morgon söndag

Kategori:

Chillade som sagt hos Nathalie igår, det var grymt. Vi satt och pratade konstant hela kvällen och ja, sen kollade vi på Lucky Number Slevin, en film jag approvade. Tog tåget hem till Uddevalla vid 09 imorse efter en ganska trög natt. Låg vaken och mådde förjävlit mellan 02 och 05. Kanske tur att fok som så jag lät bli att ringa runt. 

Kan ha varit svårt att sova eftersom jag delade sofa med en Grand Danois. Okdå, det var jag som lyfte up henne i soffan. Typ. Hon satte rumpan på soffkanten och stod fortfarande på samma nivå med framdelen, med tassarna på golvet, så jag fick liksom lyfta upp hela framdelen på henne i soffan, samtidigt som jag låg kvar bakom henne. Sedan somnade min arm, eftersom en sådan hund är enorm. Men de är mysiga att skeda med.

Kom hem, drack en kaffe, ringde runt lite och gick sedan och la mig en timme. Försöker nu få fram någon typ av disciplin genom att glömma av att jag jobbar, och då lyssnar jag på denna sidan. Löööv it.

Torp och Motionshuset

Kategori:

Har varit på torp idag med Kathleen och Denise efter ännu en lång sovmorgon.  Det blev införskaffat lite saker till Paris. En kavaj, strumpbyxor, strumpbyxor igen, usbminne till en kund och en jätteläskig bh. En såndär freebra typ. De hade inget med djupa urrungningar, och de på nelly hade fått väldigt dåliga betyg, så får väl täcka det lilla bandet emellan kuporna med hjälp av ett enormt halsband antar jag. #whitegirlproblems

Jag är lite nervös för att ha den klänningen om jag ska var ärlig. Eller ja, sarare så att jag är lite mer nervös för att bhn ska lossna och det blir en sådan där trevlig situation som det bara kan bli när det ligger siliconhöljen på golvet. Blir att ta med en väska med en extra klänning, haha. 
 
Vi tog även en kaffe på Briggen, hur trevligt som helst, massa snygga människor att titta på. Jag gillar snygga människor. Sedan släppte de av mig på gymmet där det blev ben och rumpa på schemat. Jag har börjat göra grimaser i benpressen, tihi. 
 
Knäböj 50kg
Marklyft 65kg
Bakåtspark (cable) 25kg
Benpress 180kg
 
Alla 3x8, och sedan gick jag hem.
 
 
 

Sen en tid tillbaka

Kategori:

Jag har inte träffat Nathalie på en evighet eller två. Så jag kände att det var dags och ringde henne ör några veckor sedan och bestämde att vi skulle höras av igen. Det resulterade i en fika på någon timme idag. Det var ungefär det vi båda kände att vi hade tid med, haha. Men jag ska hem till henne imorgon kväll igen, ska bli kul! Spänd på att se hur hon bor och ska bli kul att träffa hennes kille med. 

Jag gillar den relationen som är med henne ändå, att trots att vi inte hörts av på säkert ett år, så är allt som om vi sågs igår. Det är enkelt. Samtidigt är det lite trist, för då blir man ju sämre på att upprätthålla det hela.


Ännu en bild från Italien. Kände att den verkligen återspeglade kulturen.. eller nåt.

 

Börjar tappa fokus

Kategori:

Allting går så mycket i perioder, och jag försöker skapa mig egna rutiner men det är svårt. Imorse kunde jag inte gå upp ur sängen för jag var aldeles för trött, men som tur var blev det bara sovmorgon till 10 (somnade 23.30 för att komma upp vid 7..). Har även fått färgat håret och ätit lite keso. Det är väl ungefär det jag har gjort idag. Ja, köpte tydligen en hårddisk med som Micke sa skulle göra min dator snabbare, och det blev även två flygbiljetter till Paris av bara farten och en hög med visitkort. De tre sista sakerna stod inte på min dagordning, och det är mest sådana saker jag sysslar med. Saker som faktiskt måste göras, men jag aldrig skriver upp. Därför när dagen är slut och jag ska summera min mentala att-göra-lista har jag inte åstakommit något alls.

Som sagt, börjar tappa fokus, att skriva detta har tagit mig flera samtal och jag vet inte hur mycket fläng fram och tillbaka. Och vi ska inte prata om hur lite jag fokuserar på texten när jag försöker läsa en bok.


Less fluffy

Kategori:

En veckas bra mat har lönat sig lite. Kickan approvar.Saker som stjäl energi

Kategori:

Är när jag sitter med dessa bilder, dag ut och dag in. Mår dåligt av stress pga att jag inte har någon som helst ekonomisk rygghet i det jag vill göra. DÅ hittar man det här. De har mörkat ner mitt namn på översta bilden och sedan skrivit på den. Den nedre bilden har de tryckt ihop oh tagit bort texten på den här med. 

Nedersta bilden har på denna sida 70 delningar och 400 likes. Fine, jag försöker acceptera att jag ska ta det positivt när sidor snor mina bilder, för att ha mina bilder tilsammans med de stora namnen är ju självklart jättekul. Att påverka det kommer ta för mycket energi i längden, så där surar jag lite och rycker sedan på axlarna oh fejkler.
 
Eftersom det ofta är en 14-åring utan något som helst för min del användbart kontaktnät som viker hela sin vardag åt att sno bilder är det ju mindre kul. Detsamma gäller människorna som hänger och kommenterar på dessa sidor, det är aldrig potentiella kunder ändå och jag garanterar att 90% av dem inte kan namnen på de handskrivna logotyperna.

GAH.

Ok, andas, andas.Mindfuck

Kategori:

Att lyssna på medan man jobbar.

 
 

Väskproblem och Sverigedemokraterna

Kategori:

Jag behöver en ny bag. Eftersom jag alltid har med mig så himla mycket har jag bytt ut handväska mot träningsbagen, och den vill jag inte ha. Jag vill ha en pimpad sak från Marc Jacobs. Synd bara att den notan blir lite över min budget.

Och påtalom-någotheltannat så fick jag häromdagen chansen att vara med i en ganska intressant diskussion. Dvs, jag höll käften för att inte sabba stämningen för åsikter lönar sig inte alltid, det beror lite på hur mottaglig personen ifråga är, och jag kände att det inte var tillfälle nu.
 Det började med prat om jobb, och fortsatte med att det är svårt att få jobb idag. Sedan kom klassikern "Jag är ABSOLUT INTE rasist, "men".." och jag lyssnade roat vidare. 
"Det ringde en man för ett tag sedan för att göra en undersökning, och han ställde då lite frågor. Han undrade vad jag röstade på i förra valet. Sverigedemokraterna, svarade jag då. Sedan frågade han vad jag skulle rösta på i nästa val, och jag sa Sverigedemokraterna igen. Jag sa det att Sverigedemokraterna är INTE rasister, de vill ju bara att man ska minska invandringen för att kunna behålla jobben hos det svenska folket. Och att de inte blev inbjudna till nobelmiddagen för att de skulle vara rasister, det är ju förjävlit!"

Jag fick alltså här vad jag tror är svaret på varför de faktiskt sitter i riksdagen. Folk som inte läst på något, småorter ute på landet där de äldre i famijen ser hur de unga inte får jobb. De jämför med "när jag var ung kunde man bara gå ut och söka första bästa jobb" och glömmer helt av att utan invandringen i Sverige skulle landet inte vara i närheten av vad det är idag.
 
 Jag springer en del på sjukhus jämfört med andra i min ålder, och jag möter inte många svenska läkare, och ibland är brytningen såpass påtaglig att det är svårt att förstå, som exempel. Jag vet inte om de är billigare i lön, eller hur det ser ut där, men jag tvivlar på att det fungerar så när det gäller sjukvården. "Ok, du vill ha jobb och är invandrare, därför sätter vi dig på ett skitjobb som ingen annan svensk vill ha, ska vi se vad vi har åt dig denna veckan... Här! NEUROLOG är ledigt! Enjoy!"
 
Jag är egentligen inte tillräckligt påläst angående detta partiet, för att kunna uttala mig om min egen åsikt, men man har ju sett smutskastningen på dem i media och ett parti kan omöjligt vara så hatat av de andra utan anledning, kan tyckas. Och så hörde jag något om att homosexuella inte ska få adoptera, vilket räcker som avskräckande argument åt mig.

Sedan finns det ju också de personerna, varav jag känner en väldigt väl, som röstar på dem som en ironisk handling för att "Sverigedemokraterna så uppenbart är idioter". Jag orkar inte ens kommentera det faktum att ironiska röster tyvärr INTE fungerar så att man ger avdrag på det partiet, utan de funkar precis likadant som för de som stöttar partiet. Men jag ska höra med de om vi kan införa ironiska röster för att dra tillbaka ett parti inför nästa val.

En ganska trött tisdag

Kategori:

Idag har jag varit seg, försov mig hela fyra timmar för jag var så otroligt trött. Jag har drömt en massa dumma saker och sedan var jag helt utslagen när jag vaknade. Det är inte lätt att vara jag minsann ;)

Traskade ner till salongen och tatuerade ögonbrynen en andra gång med, så nu ska de vara klara, yay! Satte mig sedan och jobbade och pratade med tjejerna i fikarummet medan jag väntade på Kathleen. Vi åkte hem till henne och bokade flyg hem från Paris och gjorde lite andra hästrelaterade saker, vet inte helt när vi ska åka dit ännu. Hon åker på fredagen men jag kanske får åka tidigare om jag ska fota åt vissa speciella kunder.
 
Jag gjorde även en logotyp för de ska byta namn. Nu ska jag lägga mig och läsa och somna in för idag, jag hoppas jag får tränat imorgon. Tre dagar utan tar på självförtroendet.

Mamma ska flytta

Kategori:

Och det är underbart för henne. Jag älskar också stället. Men jag kommer kanske tycka om det lite för mycket. Varför leta skabbig billig etta när man kan bo i större hus på landet? Uff. Jag kommer nog bo hemma när jag är 30.

Det verkar iallafall som det blir i slutet av februari, men huset är ledigt från slutet av januari så hoppas på att vi får börja plocka in saker där innan det, vore skönt med mer än en dag emellan. Ska försöka hjälpa mamma slänga massa också. Jag har hela nedre delen av en garderob full med tidningar, visserligen är de Mickes, men det är helt sjukt... Han bor inte ens här längre haha. 

Nej, nu måste jag jobba. Stressen börjar bli påtaglig när man fotade 12 hästar till idag...

Hälsningar Svenska Fotografers Förbund

Kategori:

Jag, Linda Svensson, har när jag kallar mig fotograf rätt att ta 1500:- i timmen inkluive fotografering, resa, planering, redigering, bildurval etc. Detta gäller fotograferingar som kommer generera pengar för kunden, vilket mina fotograferingar gör. Detta gäller också även kunder som är företag, vilket mina kunder är.

I tillägg till det så kommer ju kostnaden för själva varan, dvs bilden. 750:- styck i högupplösta, 10 bilder 3000:- och 25 bilder 5000:-. I tilägg kommer då 750:- för att få välja ut bland de lågupplösta. På detta då även reseersättning, som 2006 låg på 18:-/milen.Imorgon kväll reser jag 45 mil till Blekinge för att fota hela måndagen.
Jag har en känsla av att jag kommer jobba ganska billigt enligt detta förbund. 

Hej nakenbild

Kategori: Träning

Dagsformen på 63kg efter 3-4 veckor utan träning. Tränade med lillebror idag som äntligen börjar bli lite pepp på det här. Otroligt kul och jag hoppas verkligen det håller i sig för hans del. För min del börjar styrkan i händerna bli ett ganska allvarligt problem.

Idag körde jag, i denna ordning,
Lat pulldown
Seated cable row
Assisted pull-up
Deadlift (tack Gustaf, I löv it)
Low row
Dumbbell shoulder press
Dumbbell bicep curl

De tre sista så kunde jag inte göra seten ordentligt för händerna och underarmarna var helt slut, men jag känner inte att jag vill bygga på dem.. Får googla lite på den lösningen tror jag.

Imorgon blir det bröst eller ben/rumpa, beroende på hur mycket marklyftet tog på baksida lår idag.

 
 

Lakritsglögg, kristallkrona och något blått

Kategori:

God morgon! Klocken är 09 och jag är vaken, antecknar ni? Nä, ännu bätre, jag är tom färdigsminkad...

Igår åkte jag hem till Amanda. Vi var halvsociala med varsin dator och telefon hela tiden, men det har lite blivit villkoret för att umgås med mig. Får jag inte jobba samtidigt funkar det inte. Hon gjorde iallafall ungsrostade grönsaker och lax, och även Rebecka kom över på besök. Sedan åt vi även Ekologisk Kardemummaglass, som var underbart tillsammans med kaffe, men inte sådär superhäftigt annars. Jag har väldigt höga krav på glass..

Lakritsglögg, kaffe, vin, något blått med rom och ett paraply i (tihihi) och inte fullt så mycket vatten. Sedan satt jag här i soffan och pratade om mig själv i ett par timmar medan jag skickade bilder till Woody, vilket jag ska fortsätta med nu. 

Fotografering hos Kathleen, tagning 237

Kategori:

Idag smällde vi upp studiobelysning, en kristallkrona, en bygglampa och fyra assistenter i ridhuset. Tyvärr fotade vi en hingst, så han dansade och hoppade väldigt, vilket inte var det ultimata på en sådan liten yta. Hade ingen blixt på belysningen, så lamporna fick stå alldeles för nära hästen för vad som egentligen är säkert (ur synpunkten att välta omkull lampor etc), och det blev ändå alldeles för mörkt. Så allt som allt en väldigt bra id´´e, men man behöver nog en mer lättarbetad häst som kan stå still och ändå se vaken ut, eller blixtar på lamporna så man har lite större område att jobba med. Stå still funkar inte alltid för en uttråkad hingst, de vill gärna vrida och slänga med huvudet, tugga lite etc. Vi hade även ett sto inne i ridhuset för att han skulle titta lite på henne, men han blev så bländad av belysningen tror jag att hon inte syntes haha.

Nu ska jag jobba i ett par timmar och sedan blir det till gymmet med lillebror. Lillebror som klarade teorin idag, stolt storasyster är jag!


Bruno fick agera ljustestare eftersom han är lite mer tålmodig.

Hemma i Uddevalla igen

Kategori:

Åh vad jag saknat mina mjukisbyxor! Underbart! Kom hem till Uddevalla idag, Kathleen plockade upp mig på Rygge för några timmar sedan och även om det är lite mer grått och kallt än det Rom jag lämnade så är det skönt att vara hemma. 

Var alltså på en show i Verona över helgen, träffade lite folk, tog lite kort och hade det skitbra. De kanske inte äter eller sover något här, men i övrigt har de tagit väldigt väl hand om mig. Fick äta på en liten mysig restaurang i Verona där de hade väldigt bra utbud på fisk. När de serverade mig vad som var dagens trodde jag först att jag fått fel, för det såg ut som kassler, men det var tydligen Ricciola, vilket enligt engelska blev Amberjack, vad det nu är. Om ni får chansen, ät det. Underbart gott kött!
 
Åkte på söndagen ner till Rom för en fotografering. De hade gaska tuffa höjdskillnader där, jag fick lock för öronen hela tiden när man skulle åka någonstans. Det blev även en tur in till centrum på kvällen, vilket var otroligt mäktigt. Ett väldigt folktomt centrum i förhållande till vilken stad det är, och dessutom en söndagnatt gjorde att man kunde åka lite hur man ville. Allt är ju upplyst och även om jag itne fick se det i dagsljus rekommenderar jag verkligen alla byggnader nattetid, så otroligt mäktigt. Det var helt otroligt, och jag hade kunnat bli stum bara av hur fascinerad jag var av alla träd de hade överallt. Så var min haka var när det kom till kyrkor, statyer och pelare.. Ja, man var ju ganska stum.

Jag kommer defenitivt åka tillbaka till Italien, och baserat på hur det är i nuläget tror jag det kommer vara väldigt jobbrelaterat, vilket är hur bra som helst.

Louise och Toader som har varit grymma fotoassistenter och har tagit hand om mig, matat mig och kört runt på mig. Måste säga att det är underbart att jobba med folk som vet vad de gör, och jag lärde mig massor. Någon gång måste jag nästan filma assistenterna.. Att låta som en björn med ett tält över huvudet medans man kryper mot hästen är nog snarare ett test av vad folk är villiga att göra för pengar än konsten att få en bra bild... Men det ger bra bilder, och fråga mig inte hur de kom på det. Undrar bara om bilderna blev bra, för har inte riktigt haft chansen att kolla på dem ännu!

Åh, jag längtar redan tillbaka haha!Jag, jag misslyckades lite med denna panoramabild.. men det är nästan 180 grader och jag hade inget stativ, ok?! Detta är iallafall taget hos Hispellum ArabianStud, hyfsad omgivning!

"Chillar på en restaurang i Verona"

Kategori:

Eller "Sitter och fryser, sjuk som jag är, och svär lite över att jag har så många bilder att jag inte kan hänga på utställningen med de andra, och dessutom missar jag en stad jag hört ska vara vacker". Men näjag gilalr den första. Dessutom börjar utställningen inte förrän imorgon, och jag komer mer än väl hinna med alla jag ska hälsa på då eller under festen på kvällen, för jag antar att de har en sådan också.
 
I fredags bar det av till Moorsele, Belgien för att titta på hästar under EM. Sedan skippade jag flyget ner till Rom och åkte istället bil i ett dygn tillsammans med Woody, vilket blev ett stopp hos ett av Europas största stuterier i Belgien, lunch i Holland, tilbaka ner genom Belgien och sedan var det något i Tyskland jag tror jag sov igenom men jag missade inte vackra Österrike iallafall, som var helt otroligt. Garanterat vackraste jag sett. Ni vet, berg som är så höga att de syns genom takfönstret. Snö på toppen, blå himmel, knallgula träd nere på marken (eftersom det verkar bli kallt ganska långsamt där så hinner alla löv få full höstfärg samtidigt innan de ramlar av) och sedan börjar det falla flingor på detta. Jag klagade inte, utan såg till att ringa och berätta om det här, haha.

Iallafall, jag är alltså i Italien nu. och har varit sedan i tisdags. Fotograferingar hos några riktigt stora stuterier, jättefina ställen med jättefina hästar. Har varit i Bologna, om jag inte förstått allt helt fel, tagit en tripp till Perugia och är nu i Verona över helgen. Om jag sett och ätit något? Klart, en det har varit i förbifarten för att man åkt någonstans eller blivit hungrig, dvs ingen upplevelseresa.

Nu ska jag fortsätta jobba här, har varit utan internet nu sen i söndags så har en del att ladda upp och skicka iväg...Jag googlade och snodde den här, för det var det närmaste jag hittade i färgväg av vad jag såg..

Well hello there!

Kategori:

Jag ska nog börja blogga igen. Med ett "nog" för att inte förstöra några förväntningar, ni väldigt trogna 5-10 läsare som håller till här. 
 
 
Men just nu chillar jag i Belgien. Det här lär bli tuffaste jobbveckan jag någonsin gjort. Så jäkla kul! I will tell more later. Maybe.