lindamariasvensson

En sista bild innan avfärd

Kategori: LS Photo & Design

Ok, god kväll. Bara 14h kvar nu tills jag sitter på flyg till Amsterdam, tihi!
Jag satt tidigare och satte ihop ansökan om namnrättigheter och att starta ett företag, men det visade sig vara superlätt och kosta 800:- extra eftersom jag måste ha en svensk adress som föreståndare, och då väntar jag hellre tills jag flyttar hem om några månader. Som sag, det var superlätt. Men det var konstigt, för man fick sitt namn skyddat i det län man väljer, ska du ha namnskydd i fler län kostar det 700:- per län. Wtf? Men det är väl skillnad på namnpatent och namnskydd, för jävlit dyrt att få med hela Sverige på det viset.
Sa jag förresten att mamma åkte till Thn och en interiörsbutik och köpte jordgloben? BÄST är hon :D
Den första och enda än så länge på Tristin, då jag sitter med en annons atm :)

Onsdag

Kategori: Ordinary

Idag är en lite småtuff dag, vaknade stressad som bara den och ville bara hem, nu, panik över allt dåligt jag åt igår och att jag missat alldeles för mycet träning.
Sedan fick jag tvättat ansiktet från gårdagens smink och Gustaf av mig en kram och allting kändes plötsligt mycket bättre. Minus den helt galna hungern då.
Nu ska jag fortsätta med att fixa till ansiktet så att jag kan sitta nerbäddad och schleten med ändå fancy as hell.

Gone crazy

Kategori: Ordinary

Öppnade mailinkorgen, tryckte en gång, fem minuter senare hade "årets vårmode" fått mig att klicka på badkläder för 1200:-. En baddräkt och två bikinisar(sötaste ordet ever)
Panik.
Har redan handat alldeles för mycket ju!
Dessa två kommer från Kina vilket antagligen kommer betyda att jag kommer gråta floder över att de inte passar, menmen! Den med katten på kan få hänga på väggen.

Some good, some bad

Kategori: Ordinary

Jordgloben var slut. De skulle inte beställa in nya, och att bara beställa in en hade kostat dem mer i frakt än vad de säljer globen för. Så det sög lite, eftersom jag fick presentkort på butiken som inte kan användas till det jag tänkte. Och ah, boken jag önskade mig var också slut där, haha.
Sedan blir det värre. Amanda, du vet skorna jag halvgrät över inne på Scorett? Det var 30% på dem nu och de fanns inte i min storlek... /cry
Sedan fck jag lämnat tillbaka Gustafs julklapp också, vilket sög lite. Men han tyckte den var för dyr för att göra sönder, och de förstår jag väl. En jeansjacka (som ska blekas, färgas och klippas av armarna på) känns väl inte kul att förstöra när utgångspriset är ganska högt.
Aaand, sedan så var tåget örsenat i 45min innan de ställde in det, men då var det bara tio minuter till nästa så kom med till slut ändå, kall som satan.
MEN, trots allt detta dåliga (och att jag blev typ åksjuk när jag låg och blundade i badkaret så jag fick gå ur efter tio minuter) s fotade jag hos Kathleen idag och resultatet blev GRYMT! :D Och så sitter jag just nu hemma hos Gustaf igen, ett dygn ensam var alldeles för länge!

Tisdag morgon

Kategori: Uddevalla

Nu: Smink
Snart: Åka till Kathleen och fota så mycket som möjligt - vinterpälsarna
Senare: Hem, duscha och göra mig presentabel
Ännu senare: KÖÖÖPA JOOOODGLLOB
Dagarna som arbetslös är rätt nice ändå + pengar
Nä, nu orkar jag inte sitta hör och gäspa mer, jag skriver säker något superintressant och revolutionerande senare!

Julklappslista

Kategori: Uddevalla

Tjafan, sitter som sagt hemma hos älskade mami nu. Julafton del 2. Granen lyser så fint och vi har ätit god mat. Gustaf var med en stund också, men han saknade Fbg för mycket och fick åka hem tidigt, tråkigt värre, menmen, vad gör inte en karl för lite frihet? ;)
Det blev fina julklappar här med, fick mig en väldigt bra skörd i år haha! Både lite saker till hemmet som jag inte orkar köpa själv, dvs julgardiner för när jag nu har egen lägenhet, handdukar och kuddfodral. Alla saker jag ville ha, så det var fint.
Gustaf kände sig ju lite häftig och slog till med att skicka mig till Amsterdam, och det tackar man ju inte nej till! Ska bli kul att få flyga... :D
Imorgon ska jag till torp och checka in presentkorten, efter jag såg den i thn för ett par år sedan har jag gråtit inombords varje gång jag inte köpt den, så nu är det dags!
Finafina <3

Hotstuffs!

Kategori: LS Photo & Design

Morrn! Sitter just nu och äter knäck, jag är så tjock haha! Nämen seriöst, när jag kollar mig i spegeln nu, helst på morgonen då jag är som smalast, så älskar jag verkligen hur jag ser ut! Jag vill ju självklart göra förbättringar mest överallt, men jag är inte missnöjd med det jag ser :D Vet inte om det är en dubbelmoral iochmed att jag vill göra förbättringar, men det skiter jag i, jag är snygg! Några spinningpass första eckan tillbaka i Fredrikstad så borde jag vara igång igen.

trend4you.se

Kategori: Funderingar

Sitter själv uppe på Gustafs(eller Rilles, inen vet nog) rum och har myst ner mig i sängen. Beställe lite på rean från kicks.se förut, en ny sminkpalett bland annat, sweeet. Kollat runt lite och letar efter andra reor men vill inte lägga pengar oavsett, så blir og inget ändå. Fönstershoppar lite på den här sidan, vill ha allting, särskilt de helt underbara klockorna. Jobbigt att behövs fixa en lägenhet med så många rum bara, eftersom jag skulle bli tvungen att beställa alla utom den med fågeln på.

Hummer

Kategori: LS Photo & Design

Vi somnade inte förns vid fyra inatt, låg och kollade på film. Den var faktiskt något som båda tyckte var bra nog, och vi hade inte sett den innan. Varför säger jag detta? Jo, för att detta händer aldrig i princip.
Vaknar vid 13, drar på mig lite smink och blir snart serverad något jag inte ätit förut; Hummer! Det kändes ganska häftigt haha, sitter och knäcker upp klon med en sådan man öppnar nötter med (nötknäckare/nötknäppare?) och gräver sedan ur den med ett ganska udda bestick. Kul!

Julafton 2011

Kategori: LS Photo & Design

Kunde verkligen inte bestämma mig för om den rödgula tonen(även kallad utomhusvitbalans använd inomhus) vid detta tillfälle var mysigt eller såg ut som en dålig kompaktkamera. Bytte därför till klara färger som i en tandkrämsreklam, men blev deprimerad och vi hamnade på svartvitt, beklagar. Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.
The End.

Gulligaste, helt klart

Kategori: LS Photo & Design

Ut på kvällspromead, puss!

Julafton 2011

Kategori: Ordinary

Idag är jag glad, söt och inte helt nöjd med håret; en perfekt julafton so far! Dessutom är jag hungrig så jag itne vet var jag ska ta vägen, peeerfect!

Vi låg och kollade film tills fyra imorse så blev lite sen sovmorgon. Ska byta om till klänning lite senare, men nu blir det frukost!

Det här är min pose när jag inte blev nöjd med håret på föregående bilder.
Bättre kan jag inte.

Hemma hos Muffe, tihi

Kategori: LS Photo & Design

Sitter sedan ett par timmar tillbaka nere i Falkenberg, allt är klart, JAG är avslappnad så det skriker om det, eller snarare inte då jag sov en stund förut. Vi är hemma hos en av Gustafs polare och några till, åtta killar som spelar SWTOR - och jag. Tihi.

Ska jobba lite nu, men inte för att jag måste, utan för att jag känner mig kreativ :)

Kola vad jag hittade mamma! Fast fattar verkligen inte att jag hade i piercingarna på den här, dumma mig...





En sista

Kategori: Fredrikstad

Nu är det mesta packat iallafall... och har jag glömt något så får det vara. Jag har pass, mobil, medicin och plånbok, resten av mina ägodelar finns väl ändå på Lindex? Borde nog sova.

Hoppas folk blir nöjda med sina julklappar, jag är ganska missnöjd med min prestation i år och lär väl impulsköpa en massa klassiska presentköp imorgon. Dvs prylar som är fina, men ändå såpass opersonliga att du kan ge dem till vem som helst. Den typen av presenter som gör att Kremmerhuset(pyntprylbutik no1) har fullbemanning och samma dagskassa som resten av året - på själva julafton. Jaja, sluta prata jobb var det ja.

Ska kolla buss och sedan gå upp en halvtimme tidigare så att jag vet att jag hinner ordna det jag glömt imorgon.

Godnatt <3

Nu kör vi jullov

Kategori: Fredrikstad

Är färdig på jobbet, ska nu speedpacka det sista och sedan blir det några timmars sömn innan jag sätter mig på bussen mot kära Sverige! Först blir det ett stopp i Göteborg för att möta upp Gustaf, och sedan åker vi ner till Falkenberg. Tror det blir häng hos hans kompisar, samma folk som ska ner till Amsterdam om jag inte fattat helt fel, några av dem iallafall. Nä, skyndaskynda nu!

Marius Mikkel

Kategori: LS Photo & Design





Skäms lite

Kategori: Funderingar

Var med om en ganska pinsam sak nyss. Hör en låt, en lugn mesig akustisk sådan. Har aldrig hört låten förut, men ändå kan jag texten. Googlar lite och skäms sedan.

Originalet då, elelr iallafall låten som kom upp på Spotify är denna:
http://www.youtube.com/watch?v=i9oyEHUqAhg&ob=av2n

Vart jag lärt mig låten?
http://www.youtube.com/watch?v=okTWQ-cqap8

Förväntansfull

Kategori: Ordinary

Jag fick ett telefonsamtal imorse som gjorde mig halvt till mig, fyfan va kul. Dock så tonades det ner lite ikväll å telefonen ringde igen, och det är fortfarande inte helt hundra allting, men en stor del av det är iallafall approvat nu, och det känns så himla kul! Får självklart inte berätta vad än, utan det måste först bestämmas helt och sedan ska man ju klart vänta på nåt eftersom vi lever i en demokrati, men det går nog fint ändå!

Nu ska jag ordna klart Marius bilder, sedan ska lägenheten fixas och väskan packas inför hemresan! Jag kan verkligen inte packa i förväg, för även om jag strukit av de saker jag har agt ned på listan börjar jag noja och får ta ur allt igen... ;)

Det där med stress

Kategori: LS Photo & Design

Vissa dagar, idag bland annat, så lägtar jag till arbetslösheten(borde väl vara ino citationstecken då jag redan nu vet att jag kommer ha massor att göra) i sommar. Tid till kreativiteten, möjlighet att ha nagellack, etc. Det vore fint.

Älskar stora bilder bara

Kategori: Ordinary

Det är liksom lite småsurt när chefen väcker en och ber en börja jobba tidigare. Pengarna är fina, men där försvann ju träningen. Och när jag då jobbar tidigare, så att chefen kan gå på sin lunch, ja, då ska hon ramla och stuka armen, så jag får jobba för henne imorgon med. ÄR DET INGEN HÄR SOM TÄNKER PÅ MIN TRÄNING?! Men 12-22 är cashnice, så det får väl gå!

Nu ska jag panika runt här i typ tre timmar och helt plötsligt inse att jag inte köpt något till Annica, inte tvättat tillräckligt, inte fixat badrumslampan etcetc. Men jag har fina naglar, för min nageltjej är awesome <3 Även om det numera är mina egna med något geléaktigt på, but still, hade inte fixat det utan gelén!

Nämnde jag att bilden är helt oredigerad, tagen med glödlampa som stand-in-sol?
Kameran var värd varenda krona <3

Tre arbetsdagar kvar

Kategori: LS Photo & Design

Till ledighet hemma i Sverige.
Till nedräkning till mig första flygresa.
Till JULHELG, HERREGUD VA UNDERBART. Undrar om jag har nåt kvar att ordna... Gustaf och jag ska visserligen runt i gbg på fredag innan vi tågar vidare mot falkenberg, så kanske hittar nåt kul då. Vem vet, kanske något som är mer intressant än närmare 2000:- på att fixa tänderna till katten.
Jag är så frväntansfull på allt, åh! :) Det ska bli bäst, och dessutom ska jag få vara julig med Gustaf, haha! Bryr mig inte om att han hatar skiten, mat gillar han och det räcker för mig! Nä, nu är klockan halv två och jag har naglar att göra om 9h, dags att sova!

Kommer ladda upp bilder heeela tiden nu när jag kan ha dem så breda! Synd för er bara att det bara lär bli repriser eftersom jag inte fotar något!


Mina favoritpojkar <3

testar

Kategori: LS Photo & Design

Älskar det faktum att innan så var 500px maxbredden utan att bilden skulle hamna under texten/inläggen på sidan. Den här bilden är 700px bred, och jag myser.

Jag blir så arg

Kategori: Funderingar

Jag vet inte om det är dumt av mig att skriva det är, men jag tänker göra det ändå.

Varenda dag, utan undantag, möter jag en mängd kunder som klagar över priset. Många av dem är stamkunder, vilket gör det hela ännu mer komiskt. Man tror att de vet vad saker kostar eftersom det där kaffekortet ju trots allt har typ 15 stämplar...

De som väljer att jobba med mat gör det inte för pengar, chef som anställd. Jag har sett hur min chefs hus ser ut, tro mig, när hon höjer priserna är det inte för att bygga ut poolen hemma och anställda en nanny till sin nanny. Generellt sett så är budgeten i en vanlig butik 10% på löner. Inom mat är det 40%. Lägg då till att vara en kedja och där ha en större ekonomisk trygghet(störe inköp av varor ger lägre kostnader, mer pengar ger mer pengar, det kan vara så simpelt), gentemot en privatperson som hyr en enorm lokal mitt i ett köpcenter. Du har ingen aning om vad du får när du kommer till en egenföretagare. Alla vet vad de får när de kommer till McDonalds, det är en trygghet för kunden att handla där och därmed även ett enklare val när du står med tre skrikande ungar.

Och t eks i år, när ugnen i köket gick sönder. Jag vet inte om jag får yttra siffror här, men Amanda, den kostade mer än din lägenhet. Varför man inte kan fixa en vanlig micro? Du ska ha färdigtillagade revbenssjäll färdiglevererat till kunden inom tio minuter, helst åtta, du behöver något som är effektivt. Så när en sådan kostnad måste fixas, utan att det ska falla på kunderna, vart kommer de pengarna ifrån? Eller när maskinen som folk fick vatten och isbitar ur gick sönder, det är inte 500:- för en ny vi pratar om här, det är ganska mycket mer här också. Jag vet hur dyra saker är och jag blev ändå förvånad. En fläkt inte funkar som den skall? Betaldsnubbe på plats inom några timmar, sådant är ju också gratis. På Kremmerhuset, dvs en butik, där har vi glödlampor att byta ut ibland, de köper vi på Clas Ohlsson. Ibland kostar de 49:- styck, då letar jag efter en billigare variant.

För övrigt, i köpcenter så ökar hyran om du höjer omsättningen, så det lönar sig inte särskilt mycket att sälja för mer. Detta gäller självklart inte H&M, Lindex, Clas Ohlsson etc eftersom de är så eftertraktade - de kan ställa krav, för de får vara kvar oavsett.

Vad som borde göra at folk är tysta:
ALLA våra varor har prislappar.
Det är frivilligt att handla hos oss. (ibland undrar jag om folk vet det med tanke på hur sura de ser ut när jag säger summan)
Nej, du måste inte äta hos oss för att du dör av hunger annars, du kunde fixat matsäck.
Vi bakar och lagar mat själva, från grunden. Det tar längre tid än att packa upp beställda varor. Och tid är pengar, visste ni att vi ska ha lön med?

Cheesecake, lasagne, soppor, bröd, kanelbullar, rotmos, vitlökssmör etc är alltså helt hoprört efter egen , ja, hoprörning. Den mat som vi serverar(och här pratar vi ju inte om wraps, då vi inte bakar tortillabröd eller odlar sallad eller kycklingar själva, beklagar) är alltså i väldigt många fall av mycket bättre kvalite än restaurangmat.
Så fine, vi kanske inte står för atmosfären när du på en måndagskväll vill äta fin middag. Men har du gått till ett köpcenter så borde du ändå veta vad du ger dig in på. Är då två portioner med biff, pommes etc och kaffe för 225:- så dyrt att du väljer att gå? Sa jag förresten att du har maten på bordet inom tio minuter, trots att allt lagas på beställning? Men ja, du går, för det är ju dyrare än att äta hemma.

Vet inte om jag fick ett sammanhang här för jag hoppade som fan när jag skrev det här, men jag blir så jävla ledsen när folk surar över att jag lägger på en krona på kaffet(så att vi faktiskt inte är billigast längre, utan numera matchar de andra ställena i Torvbyen). Priset på revbensspjäll har gått upp 70%, socker med 5:-/kg, våra leverantörer har fått bättre löneavtal och därför lagt på med 5-10%. Det är som folk har glömt att de tjänar bättre nu än för 35 år sedan. Eller pensionärerna, när de var barn, hur mycket pengar fick deras mor och farföräldrar utbetalt varje månad?

Rastlös

Kategori: Fredrikstad

Driker te och har inte lust att göra de saker jag har tid till nu, dvs redigera bilder, uff. Menmen, inte varje söndag man sitter själv hemma och inte börjar jobba förns 14 dagen därpå. Lyckades för övrigt laga kattmat förut. Jag är så jävla värdelös. På riktigt, att jag aldrig lär mig att "allt som är gott går att blanda". Men jag menar, hur hade annars mjukglass med jordbuggsströssel OCH lakritsströssel gått ihop? I'm just sayin! Nä, öööh, dags att få nåt gjort här.

Saknat mig?

Kategori: Ordinary

Idag är det mysfredag. Inte för att den varar så länge till, då jag tänker börja jobba 06.45 imorgon efter att ha gått till jobbet. Efter det ska jag träna, oavsett om jag hostar blod imorgon(nej mamma, jg har inte gjort det, än) eller inte. Pausen hr vrit för lång, småångest.
Men ändå, för jag känner mig mysig, så får det vara mysfredag. Jag längtar så efter en egen lägenhet. Jag vill ha mina blommor och JULPYNTA(önskar mig julgardiner i julklapp bland annat, haha), ha kuddar och känna mig såhär nöjd när jag har städat.
Och så längtar jag till julafton, mina frväntningar på den dagen är skyhöga, som alltid, så kommer nog inte bli så svårt att bli besviken, men samtidigt så är det hemma hos Gustafs föräldrar, där jag alltid känner mig ledig och så serveras det god mat. Lycka till med att förstöra det liksom. Nä, nu ska jag plocka upp lite här innan Gustaf kommer hem, och så ska jag fixa julkalendern!

Too bad

Kategori: LS Photo & Design

Eftersom det dummade sig på Annas jobb så hinner hon inte hit innan Gustaf kommer hem, synd! Får försöka fixa det någon annan dag helt enkelt, hoho.

Mitt hår börjar bli ganska långt!

Älskar det underbara lazyeyet man får av luggen på fransar </3
Och att limmet inte ens torkat när jag tog bilden, haha.

Det regnar

Kategori: Ordinary

Lyssnar på Maria Mena och känner mig lite uppgiven igen. Vet inte om det beror på det jag tänkt på hela dagen, att jag vill återuppleva lördag kväll och känna samma lättnad, men även få sagt allt det jag gåt oh tänkt på hela dagen igår och idag. Eller så kan det vara det faktum att jag planerade städa lägenheten innan Anna Maria kommer hit senare. Böööööh, bara tre timmar kvar, hinner inte!
ELLER, så kastar jag bara in allt i köket? För Gustaf marinerade och stekte kyckling därinne i någon röklutssak och med tanke på att hela lägenhten luktar just det så kan han inte ha använt någon fläkt. Puss älskling! Jag går inte in där igen iallafall, den saken är säker, uff :D

Fortfarande småförkyld, ÖFRSVINN TACK, men jobbmässigt gör det inte alltför mycket, det är mer synd att jag inte tänker träna såhär. Jag har inte tid att inte träna. Men äter därefter iallafall så känns väl ok.

Hoppas bloggen blir mer intressant snart. Tyvärr så innefattar ju mina läsare både pojkvän, bästa kompisar och mamma, vilket innebär att det finns hela tre filter att lägga på när man ska lägga upp. Just för att allt "av värde" i textväg nästan måste censureras för iallafall en av grupperna, varenda gång. Uff.

Inget vettigt alls

Kategori: Ordinary

Uff, va stressigt allt blev nu, tur jag är för förkyld för att träna iallafall! Måste betala hyran nu, 8000:- är fan rätt saftigt ändå haha, men det är ok, för jag är rik! typ. Sedan ska jag synda mig ner i sängen så jag kan börja jobba en timme tidiare imorgon och slippa stressa :) Godnatt!

105 veckor senare

Kategori: Funderingar

Well, skriver ju tydligen för mycket om sömn här i, så ska sluta med det! Den här helgen har varit awesome, även om jag blivit sjuk och lipat lite över det.
Jag har även hamnat i en jävlit hopplös situation på ett annat plan, och grät lite över det igår kväll med, men det känns samtidigt riktigt bra. Ja, det suger, men jag jobbar på det och jag håller tummarna. Inte bli ledsen och tänka för mycket på samma gång bara, önska mig lycka till!

Det finns, som alltid egentligen, ganska tunga ämnen att prata om, men jag och Gustafio fick gått igenom en del igår. Typ som hur inte kul det kommer bli när han flyttar, tihi. Menmen, det visste jag ju från början. Blir bara så trött på folk (och jag har hört det här flertalet gånger ja) som snackar om att eftersom Gustaf vill flytta och jag inte är beredd att följa med på de villkoren som sätts (vi vet alla hur lätt det är att bosätta sig i USA...), så betyder det att han inte älskar mig på riktigt. För hade han gjort det så hade han stannat kvar för att vara med mig. Men då älskar jag väl inte Gustaf heller då eftersom jag inte har lust att välja skola i LA och skaffa mig lån som inte kommer från CSN?

Eller som det faktum att vi betalar halva hyran var och har två bankkonton. "Hade jag bott tillsammans med någon och vi inte delade allt så hade jag känt att personen inte menade allvar", seriöööst, jag är så trött på er! Så kanske man låter när man tjänar för dåligt själv(eller ännu bättre inte jobbar alls) och samtidigt tycker det är ok att köpa saker som går under "Wants" mer än "Needs"(för det är en helt annan sak) för någon annans pengar, jag vet inte. Jag är ju som vi alla ve jävligt glad över att jag inte ber Gustaf om pengar, men det är så himla svårt att motargumentera något sådant. "Nejdå, jag lovar, vi älskar varandra ändå" till någon som redan dömt ut dig. Blöh.

Det suger lite dock, att om Gustaf faktiskt åker redan i höst, och vi inte av för tillfället okänd anledning gjort slut innan dess, så kommer det bli ganska jobbigt. Att säga hejdå, men inte göra slut på det traditionella viset, men inte vara tillsammans, utan bara vara åt helvete. Hur går man vidare från något sådant? Då är det ju enklare på ett plan om personen ifråga dör(allt det här är gustafs musikval som pratar, wooow va moody jag blev nu, giggles), för då är den ju verkligen borta. Nu är det ju bara avståndet som fuckar upp allting. Och hur agerar man om Gustaf åker he och, ja, hälsar på Sverige liksom, och jag har en ny pojkvän. Hur pratar man då utan att det blir fel? För jag räknar med att vi lär prata , haha. Shit, va krångligt...

Och det låter som att det är långt fram i tiden och att jag planerar för mycket, men det känns som om det var igår som jag började gymasiet, you do the math.

Att jag aldrig lär mig

Kategori: Funderingar

Mina lediga dagar är ett helvete. De är en sammansättning av alla "Kan du inte komma heeeeem snart" som jag får dagligen. Ihop med detta att jag alltid jobbar i kläder som jag känner mig ful och äcklig i, vilket gör att ansiktsmask och sådant som lösögonfransar ju är det minsta som krävs för att kompensera. De är träning, som jag faktiskt borde kunna köra dubbelt av eftersom jag inte jobbat 8h utan rast. Det är dyra jeans och en bh som gör mer ont än är bekväm, men den var dyr och den sätter brösten typ där jag vill ha dem.
Men jag tänker aldrig på hur jävla besviken jag kommer bli oavsett utgång förns när jag väl sitter i skiten. Jag menar, om jag hinner göra en annons efter jobb och träning, hur många borde jag inte hinna när jag är ledig?
I början av dagen är jag ju bara glad, glad, glad och glad. Jag har aldrig så höga förhoppningar som jag snackar om ovan. Jag är på riktigt bara glad att jag har chansen att göra det jag alltid klagar över att jag inte kan annars.

Att jag aldrig lyckas få Gustaf att förstå mig utan bara gör honom sur på mig istället gör det inte direkt bättre.

Nu är klockan 23, jag har försökt sova i 2h men jag känner mig mer redo att springa ett par kilometer innan jag ger mig på säcken. Skönt att man ska upp 06.30 då, jag som hatar sömn och sådant.

Helvetesjävlaskit

GäsparN

Kategori: LS Photo & Design

Sitter kvar här i Norge och gråter lite över spillda busspengar, menmen, det kunde varit värre. Jag kunde varit arbetslös. Eller så kunde bussen kostat mer än 300, tihi. Men ag har myst up mig i soffan med filt, mysbyxor och tjocktröja och kom precis på att hey, strumpor kanske hade varit något med! Jag har även lärt mig att även om jag lägger mobilen på väckning ute i hallen, så kan jag ju faktiskt gå och lägga mig igen fast jag har gått upp. Det suger lite.
Nu ska jag jobba i typ 2h, sedan blir det att ordna lägenheten lite tills herrn i huset kommer hem!

Torsdagsummering

Kategori: Fredrikstad

Eter att ha spenderat större delen av dagen med att lyssna på andras livshistorier(jag lovar, folk kommer inte till mig för att köpa kaffe, de vill berätta om sin dag, och helst om hur dåligt väder det är), för att koma hem och läsa bloggar istället för att mysa med Gustaf ska jag nu ta tag i mitt liv och gör något vettigt med dagen: Sova! No offence kunder, jag älskar er, men ni har en tendens att prata när jag inte har tid och när jag har tid är ni inte närvarande, så fixa det, prettyplease.

Fick tränat lite iallafall, kondition blev det. Så himla stolt över mig själv över att jag orkade(psykiskt) stå och trampa i 45min. FYFAN VAD JAG ÄR GRYM. Sedan avslutade jag med 150 situps(nästa vecka gör jag alla på en gång istället för med typ femton pauser, hahaha) och plankanx3, BOOYAH.

Nu ska jag sova, för fall vädret blir bra imorgon åker jag ner och fotar iallafall, biljetten är ju trots allt betald och kan ju faktiskt jobba på bussen med(skitsnack, alla vet att du kommer somna så fort du satt dig ner)! Godnatt!

Minneskortet är funnet!

Kategori: LS Photo & Design

Wihoo! Telefonen ringde precis och de hade hittat minneskortet. Synd bara att jag redan köpt bussbiljett, haha. Menmen! Får hoppas på bättre bilder imorgon än sist ändå!

En dyr jul

Kategori: Funderingar

Jag tog mig en sovmorgon idag istället för att jobba. Eller rättare sagt, jag vaknade och hey, det var senare än jag trodde. Har bokat bussbiljett hem till sverige för imorgon nu. Mitt minneskort från förra helgen kom på villovägar och har fortfarade inte hittat hem(och det är så himla skönt att den här gången är det faktiskt inte mitt fel), så får åka ner och fota igen Har lite småångest över hur mycket biljettpengar jag har lagt ut so far, fyfan va dyrt det är.
Imorgon går det 300, den 23e går det 300 - till göteborg och sedan ska jag ju längre söderut. Sedan tillbaka till Uddevalla från Falkenberg(minst 400), ner till Falkenberg igen dagen efter, två dagar senare ner till Kastrup, fyra dagar till upp igen - hela vägen till Norge. Där gick de extra skattepegarna jag fick den här månaden åt. Minst sagt.

Nu snöar det här med

Kategori: Hästarna

Vilket är trevligt. Nu är min önskan att det gör det konstant så vi har 30-40cm snö på julafton. Mamma för övrigt så kommer vi till dig i mellandagarna istälet för den 23e, ok? Bra! Och Gustaf, den första bussen från GoByBus den 23e är redan fullbokad, sådeså(men Swebus har fortfarande, så bestäm dig, för den går 8.15 från sarpsborg, ok, puss)!

Har nu gjort iordning 15 headers, så ska ordna en 10-15 till så att jag kan börja gallra. Annonsen till MT Trainingcenter är färdig också, sweet, tror även att den till Paradise Arabians är klar för har gjort alla ändringar som hon bett om. Sweet. Sweet, sweet.

FYI

Kategori: Ordinary

Förstår inte helt vaför min playlist  "Starred" på Spotify har blivit tömd, bortsett de senaste 44 låtarna. Detta suger lite, då jag slutade lyssna på andra listor för ett par månader sedan och sedan dess bara lagt till i den. Så nu är jag sur.

Donna Carol

Kategori: LS Photo & Design

Morrnmorrn! En smoothie och lite soppa till frukost idag(kommer dock inte fortsätta med smoothie då mixern låter som en borrmaskin och vill inte skrämma hyresvärden i onödan, särskilt inte 05.45), hoppas nu att energin snart ska komma för det blir en lång dag, precis som igår :)

En av bilderna från Kathleen

Äntligen hemma!

Kategori: Fredrikstad

1,5 dygn och jag saknade honom så sjukt hela tiden, haha, men nu är jag hemma hos min man igen!
Jag har fått shoppat en massa idag, lite julklappar och lie till mig själv, en sjukt fin kalender för 2012 som det ska kladdas en hel del i! Hade verkligen supertrevligt med Amanda på torp och måste ju erkänna att jag får lite hemlängtan. Menmen, bara några månader kvar nu, sen är jag färdig i Norge! Fan va konstigt det kändes nu...

Nä, imorgon är det måndag, vilket innebär jobb 12-20, träning efter det och sen hem och fortsätta jobba! Vilket jag även ska göra nu, har en annons som ska åka ner till Paris över helgen så behöver få den klar. :) Godnatt!

Träffa Amanda

Kategori: Fredrikstad

Andra avent idag, tyfft! Lääängtar till julafton! Mamma sydde klart min klänning igår så nu är den klar, jag kommer bli så fin! Kvällen var lite mer ok än dagen igår, mamma och jag satt och snackade skit en del, och jag fick även en stund med Micke, vilket var fint.

Ska göra mig iordning snart, så att jag blir stans snyggaste. Ska iväg till Kathleen och fota lite till, sedan kommer Amanda och plockar upp mig och vi åker ut till Torp och spenderar lite pengar. :)

Tillbaka i Uddevalla

Kategori: Uddevalla

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Eller önskade, men det är ok ändå.
Dagen började dåligt då jag låg halva natten och vände mig och var allmänt nere, så fick bra 4h sömn.
Bilderna blev skit, vi ställde upp en massa bygglampor inne i ridhuset och byggde där en studio, men hästen ville inte posera på det viset vi önskade, så vi hamnade i den regniga paddocken ändå. Inga omslagsbilder direkt, menmen!
Och toppat på det hade Lisa helt glömt av att vi skulle ses och kunde inte, så nu sitter jag hema hos Mamma eftersom Amanda inte kan förns imorgon.

Inte fullt så awesome som jag hoppats på.

2012 - bästa året?

Kategori: Funderingar

... om vi inte dör allihopa, 21 december eller va det nu är. Men som käre Betnér sa, personerna som gjorde kalendern dog ju ganska många hundra år innan, de kanske bara tröttnade på att fortsätta kalendra, hoho.

- Men de första fyra månaderna blir pengasamling till resan i första hand. Har visserligen redan vad jag tror är tillräckligt, men ah. Ah.
- Det blir även fotograferande av en massa föl och PR inför årets säsong, förhoppningsvis får jag se fler stall än Kathleens.
- Jag har ju fått ett ganska awesome erbjudande och om allt slår rätt så får jag ganska mycket jobb där med.
- 9 Maj åker vi till Bangkok och vem ve hur längre vi blir var, men det är ett par rätt fina stopp vi har inbokade.
- Eftersom hemresedatum inte är satt än är det enda jag satt som stopp att 7 juli börjar utställningarna, så då måste vi vara hemma. Hela juli blir alltså bildredigering och så även augusti.
- Förhoppningsvis sitter jag sedan i skolbänken nästa höst med ett företag på halvtid!

A Gaga Friday

Kategori: Fredrikstad

Awesome fredag, träningen gick grymt, mage och armar. Har kommit upp i 3km som standard när det gäller uppvärmningen nu, även om det tar längre tid så är det kul, vem älskar inte att springa liksom. :) 
Lite jobb, fotade kunder då Elisabeth ju vill ha bilder på caféterian, och nu är jag nog såpass klar att jag vågar visa henne det.

Sedan så svarade Ciffe också, ja, på ett sätt som bara gjorde mig mer irriterad än innan, men jag blev iallafall påmind om att jag var sårad, och det var ju bra. Hade aldrig skrivit till honom om jag inte lagt allt bakom mig och hamnat i samma stadie som fick mig att bli vän med Nathalie igen. Det där med att man inte orkar bry sig längre och på något sätt blir påmind om något som faktiskt var bra i relationen.
"Jag ringde dig och sa att jag inte ville ha kontakt, vad är det du inte fattar?" var svaret jag fick. Så jag frågar en sak, men det är tydligen omöjligt att svara på. Och dessutom så ringde han mig aldrig, jag ringde och han klickade. Skillnad.
Så frågar jag varför han inte svarar, och jag får samma mail igen(för ca två minuter sedan), fast med dubbelt så många ord. Tänk vad tid och ilska vi båda hade sparat om jag bara hade fått ett svar på något jag började fundera på efter alltför lite sömn och alldeles för mycket nostalgifoton. Nej, jag får väl aldrig svar på det helt enkelt, så nu ska jag försöka släppa det och gå vidare.

Och eftersom det enda spåret av Gustaf i lägeneten är en massa tomma vinglas och ölflaskor, då han redan vid halv åtta skickade mig ett sms om hur himla trevligt de hade det (en lightversion ämnad för mamma där), så känner jag mig lite småensam just nu. Menmen, jag har en massa att packa för jag har en ganska awesome helg framför mig. Uddevalla och Kathleen lördag på dagen, Trollhättan och Lisa på lördag och sedan Amanda på söndag.

Gammalt!

Kategori: Ordinary

Januari 2008 om inte bildinfon är fel. Fin kvalité på håret va?

 

God afton

Kategori: Ordinary

Trött och sliten efter en lång dag, och har flera timmars jobb kvar innan jag kan sova, blöööh. Det känns så ovärt att jobba mindre än heltid pengamässigt, men samtidigt är det verkligen perfekt med halvtid, för då hinner jag lägga vikt på att få företaget rullandes. Men så var det ju det där med att spara pengar, och "working 9 to 5, duhduhduh" är en lite säkrare inkomstkälla. Där vet du att du får betalt för de timmar du är aktiv, varken mer eller mindre. Och facebook kommer inte och avbryter var och varannan minut.

Och där gick mailet till Ciffe iväg, well well.

Nej, nu kör vi, trots att jag inte får samlat tankarna!

En natt med Findus

Kategori: Funderingar

23.34 Man vet att det är sent när hela ens liv känns som en kentlåt, och inte på ett dåligt sätt då. Utan bara, ja, jag vet inte. Ett ännu bättre tecken är väl hur mycket olämpliga saker man är på väg att säga. Den där "kompensation för alla missade fyllesamtal"

00.07 Ok, jag glömde av det här inlägget typ 30min och kom fram till att lyssna på Thåström och hans musik om sin spegelbild. Inte ok?

00.19 Jag gillar Jenna Marbles, hon är rolig.

00.21 Det suger att blogga utan internet, vilket jag gör nu.

00.33 Började helt plötsligt sakna tiderna med Cribb. När jag hatade Nathalie och skolkade typ jämt. Haha. seriöst, jag älskar att vara såhär trött, jag tror på riktigt det är såhär det känns att vara fnissfull, minus full. Men jag mår asbra och inser hur dumt det här kommer kännas imorgon. Lycka.

00.34 Fortfarande inget internet. Tur att Gustaf sover, han hade blivit galen, för det blir ju inte jag, hoho.

Fortfarande 00.34 åh, min fina(fine?) Gustaf <3 Det suger lite att han jobbar 06-14 och jag 12-20.30. Det har varit så i princip varenda dag i alldeles för många veckor nu.

00.35 Det är första december idag ju! Det betyder att min överraskning börjar idag! Ska nog ta en bild...

00.37 Är det såhär Kissie känner sig när hon inte har internet?

00.38 Uff, jag är så hungrig. Det är för övrigt såhär jag går runt och tänker hela dagarna, men då i lite mer produktiva banor. Men så kommer jag innanför dörren hemma och allt är bara borta.

00.41 Jag vill ha julafton på riktigt Gustaf, det är viktigt för mig, ok? Äta sill och hata när Långben är så dum i husvagnsbacken (har hatat den biten sedan jag var liten, blir typ åksjuk) Och jag vill ha det med dig, kan jag få det? :*

00.45 Undrar om man kan äta bara purjolök? Det är väl typ det enda som faktiskt är "färdiglagat" hemma hos oss(se, nu skrev jag "oss" istället, Gustaf har inte ens flyttat in än!) och mer ätbart än bara rödlök.

00.46 "ååh, Ismaeeel "

00.48 Den känslan jag känner nu önskar jag att jag kunde känna varje gång jag mår dåligt eller tycker jag är värdelös. Jag är så himla bra helt enkelt, och det är för att jag kommit längre än vad jag trodde om mig själv på alla plan. Och jag sitter ändå i mina arbetskläder just nu. December börjar bra.

00.52 KNÄCKEBRÖD

00.56 Hade jag haft internet hade jag skrivit till Ciffe nu. (O)tur att jag har mobilen brevid mig då. Fast den avr för långsam. Undrar om jag fortfarande vill skriva när jag kan publicera detta.

00.58 Planerar att köpa en stationär dator nästa höst/vinter beroende på hur mycket jobb det blir nästa år. Eller? Finns mycket annat kul att lägga pengar på med... Tihi, hade glöt av att min semesterersättning ju blir på typ 20k, och så har vi skatteåterbäringen! Men undrar om den blir på 10% eftersom jag varit skriven här hela året?

01.18 Så, då var Turbo Star helt klar, fan va skönt. Då är det dags att ta tag i Riksen, efter headers och så då. Behöver få upp sidan online, då gör det inget om Riksen inte är med direkt.

01.23 När jag får egen lägehet ska jag ha en enorm fåtölj, altså nästan tvåsitssoffastor, som jag kan göra ALLT i. Ska någon hälsa på så kommer jag ha ett kuddsystem likt det de har på Gaffel & Karaffel, helt klart.

01.49 Nej, jag ska lämna in min hårddisk, det är vad jag ska göra när jag har pengar.

11.32 Fortfarande inget internet...

11.57 Sitter och jobbar med bilder, det ösregnar vågrätt ute och jag är så trött så jag vet inte vaart jag ska ta vägen. Motiverad, någon? Nope!