lindamariasvensson

Söndag i Vänersborg

Kategori:

Vi har en liten förkärlek till Vänersborg i den här familjen. Idag blev det en tripp Koppargrillen där jag provade stekt Hälleflundra som de hade tomat och banan till. Bästa kombinationen på länge. From nu ska jag ha tomatbanan på allt, minst! Vi har även hyrt filmer och gissa vad? Tårtan vispade jag ihop själv! Nej, rosorna och den gröna gojset var färdiga, men jag har fan aldrig gjort tårta innan, så jag vågade mig inte mer.. Lite stolt är jag ändå! Blev jättegott, ska äta upp den till frukost imorgon.

Mina traps(tjurnackemusklerna, hoho) är så sjukt ömma idag. Känns som blåmärken att ta på. Jag och Jerker tränade väl inte så effektivt, utan det blev väl 70% skutt och prat därinne, men vi var på gymet i nästan två timmar så i slutändan fick jag ju ihop träningssumman ändå. Inga pullups på egen hand, och han tvingade mig att försöka mig på att leka human flag, vilket var smått förnedrande. Men han visade mig en massa nya övnigar och framförallt tekniktips på det jag redan gör ryggmässigt, så det var skitbra. Tycker han kan flytta tillbaka till västkusten nu så jag har en pt jag kan snacka skit med mest hela tiden!

Ikväll ska jag beställa en höstjacka, börjar frysa ganska ordentligt nu...
Man ska leva i nuet?

Kategori:

Igår var en tuff dag. Eller eftermiddag, snarare. Att dra ut på det hela genom att sitta uppe halva natten gjorde inte saken bättre heller, men vafan. Sitter nu och väntar på att Jerker ska ringa, han är i stan så vi ska iväg och träna. Igår var jag helt sjukt nära att klara en pullup, så om han får skrikit lite på mig idag, när det inte är ben jag tränar, så vem vet, jag kanske klarar det! Jag vill klara en innan jul, som sagt, så att klara en redan nu vore ju skitbra. Wellwell, vi får se!

En av de två omnämnda i föregående inlägg bad mig att inte oroa mig. För mig är det i denna situation samma sak som att jag ska sluta bry mig. Tack för den. Ja, visst finns det likheter. När mamma oroar sig och jag skäller på henne för det så säger ju hon detsamma, att hon bara bryr sig om mig. Men att vara ute sent och inte vilja ta tag i sitt liv känns inte riktigt som samma sak. Eller?

Jag längtar tills sen, när telefonen ringer. Jag längtar tills imorgon, när jag ska till Vänersborg. Jag längtar tills på måndag, när jag ska till Oslo. Jag längtar tills på tisdag, när jag ska till Hörby. Och jag längtar tills sista helgen den här månaden, när jag ska till Aachen och vara skitsnygg i klänningen jag hämtade ut igår kväll.

Just do it.

Kategori: Funderingar

De två personer jag bryr mig mest om är de som mår sämst av de jag känner. Detta, eftersom detta ändå är min blogg, är något som börjar tära på mig. Att aldrig kunna dra upp dem ur detta, få in dem på rätt spår, ett nytt spår, vilket jävla spår som helst bara det blir bättre. Jag känner mig så himla hjälplös och otillräcklig, och jag vet inte hur fan jag ska lösa detta. Jag är trött på att sitta i bilen och börja med att försöka se möjligheter som snart går över i frustration över att jag har den här diskussionen minst en gång i veckan, och har haft den i flera år.

Det händer liksom ingenting. Och jag vill inget annat än att hjälpa, men jag är ingen psykolog, och jag har försökt med oika meningar, men inget av sätten fungerar för mig. Jag vill att det ska sluta blåsa så det där jävla planet kan lyfta, och jag vill att det ska börja blåsa så att den där jäveln kan få ramla i vattnet.

Just nu har det gått så långt att jag önskar att det blir ännu värre. Till den grad att man går igenom en kris och hamnar vid ett verkligt vägskäl. För jag ställer jämt den frågan: Hur illa ska det behöva bli egentligen? Hur missnöjd ska du bli innan det är nog? För uppenbarligen är det inte det ännu.

I wish I was strong enough to lift the both of us.

Nu drar jag till gymmet och tömmer huvudet, för den här dagen är förstörd för länge sedan.Bildplock från veckan

Kategori: Pentax över axeln


Nyvaken i tröjan du hatar

Kategori:

Amanda, som jag ska träffa imorgon, tyckte att jag borde uppdatera här, och varför inte! Jag sitter just nu på en buss från Malmö på väg hem. Jag har varit i Hörby sedan i torsdags, och det har varit skitkul. Jag har fotat lite mer än tio hästar, varit och tittat på en snygghingst, hängt med skönt folk i en möbelbutik, lyckats föra en konversation med ett barn, besökt en riktigt gammal kyrkogård med enorma staket och endast familjegravar och kollat på den där Batman har jag också gjort. Det blev några dagars häng nere i Malmö, där jag fick suktat efter skor inne på Zara och har även varit inne i en massa tuffa småbutiker. Det var tydligen Pride där också, så fick några fina bilder därifrån med. Önskar dock det hade varit bättre väder och inte direkt betongbyggnader i bakgrunden. Vimmelfota alla snygga människor som gick i det enorma tåget hade varit fint!

Jag behöver en större resväska känner jag, både för att min gick sönder(350:- på coop, så klagar inte) och för att jag aldrig får plats med grejerna. Kläder och sådant är ju inga problem, men när man ska ha med sig kamera, dator och träningskläder(klarade NÄSTAN en pull up när jag hängde i en trappa, snart där nu!!!) så blir det väldigt snart fullt. Malmö är väldigt fint iallafall gillar deras centrum mer än Göteborgs, helt klart. Matställen vet jag inte, men salladsbaren jag åt i var mycket billigare än hemma i Uddevalla, och det var en positiv överraskning.

Men nu har jag iallafall jobb i några dagar framöver, och sedan ska jag börja med annonser och plugga lite körkortsteori. 

Jag är inte helt med här, hungrig som bara den är jag, och det här inlägget har typ tagit mig 40min att skriva nu. Satt uppe halva natten och har åkt buss i tre timmar nu, och innan det satt jag på en ganska lång bilfärd, så börjar bli lite småtrött.