lindamariasvensson

En lång onsdag

Kategori: LS Photo & Design

Trött som ett hus, uff. 10,5h jobb utan paus och ingen träning pga tidsbrist är inte vad jag hade tänkt mig idag. Bra för min brist på jobbtimmar(as in cashmoney) den här månaden, men dåligt för min brist på kreativitet på hemmaplan.

7,5 med paus och att hinna med ett awesome benpass på träningen var väl mer planen... menmen. Inte heller kan jag gå och lägga mig med Gustaf nu, eftersom det är alldeles för många som vill ha annonser av mig. 

*suck*

Men jag är ganska glad ändå, för imorgon är det officiellt vår. Och även om jag garnterat inte får påskpyta sönder lägenheten här, så fick jag sätta up en massa påskpynt på kremmerhuset dag, så en liten dos(mersmak?) fick jag iallafall. Men imorgon:

... då är det bara 54 dagar tills jag slutar jobbet.
... 69 dagar tills bangkok.

Tihi! Lite glad är jag iallafall!

Träningen har inte bara fördelar

Kategori: Funderingar

Att gå ner har varit sjukt kul, och jag skulle gärna springa runt naken jämt, så nöjd och stolt känner jag mig just nu. Berätta för alla i hela världen är väl lagom ungefär. 

MEN

Det känns som att hälften av kilona som försvann satt på brösten. De har nog nästan halverats i storlek, utan att överdriva. Och då tänker man det "amen små och snygga?!". FU, säger jag, de ser precis likadana ut, fast mindre. Mycket mindre. Och jag är inte missnöjd med mina bröst, jag har varken råd eller tid till att vara det. Men jag tycker inte att de är snygga, och det handlar inte om en dålig självbild, jag hade inte varit avundsjuk om de satt på någon annan heller. Men för att inte låta alltför deprimerad kan jag säga såhär: Det är många gånger jag stått i olika omklädningsrum och tänkt "vilken tur jag har jämfört med henne", så det är inte alltför illa ändå. De är ok helt enkelt.

Tillbaka till att de försvunnit då.
Jag hatar detta. Jag måste jobba på den inställningen känner jag annars kommer jag börja må dåligt över det, för jag är verkligen så himla missnöjd. Små tuttar är snyggt på skinny bitches med sinnessjukt mycket självförtroende. Jag kommer aldrig vara en skinny bitch.
Så just nu tränar jag bröstmuskler utav helvete, för att göra det man kan i det området. De kommer inte bli större, men "fästena" eller whatever kan bli mer välformade.

Och när jag är klar ska jag antingen köpa mig ett par fejkbröst(nej mmma, det kommer inte ske i praktiken, för det är samma summa som tatueringen jag vill ha, och tatuering går före tuttar på inköpslistan, men jag vill det ändå) i typ liten c-kupa. Eller så ska jag belöna mig själv med en ny garderob i bh-väg.

För det finns en fördel med mindre bröst och mer revben. Du kan klä av dig mycket mer utan att det blir vulgärt. Halternecktypad bikinitopp utan byglar under ett för stort linne? Hell yeah! V-ringat utan bh? Nej, inte jag, de är liksom inte snygga nog för det, men tanken var fin. En ordentlig jävla push-up då? Den enda jag någonsin hittat som faktiskt funkar finns på cubus. I två färger. "yaaay". NEJ NU BLEV VI VISST NEGATIVA IGEN. Uff. Nädå, men jag ska nog komma på nåt, för jag vägrar låta mig dras ner av det här! (illafall när jag är på bra humör)
Och ni undrar nu om jag provat den "revolutionerade push-upen" från H&M som "lägger till två kupstorlekar". Var som en vanlig bygelbehå, men jag gillar marknadsföringen, för jag trodde ju på det till en början. Inte är du så dum att du skriver så stort om något sådant om det inte stämmer?

Nu spinner jag iväg här.

Annonser!

God afton

Kategori: Funderingar

Statistiken på min sida är fin. Den senaste veckan har jag haft en besökare om dagen, men igår fick jag fyra kommentarer. Tre stycken som är spam i förhoppningar om klick på deras namn. Och den fjärde självklara medlemmen mamma då. Men de där andra tre, vart hittar de min adress någonstans? Antigligen i "senaste uppladdade" eller nåt sånt... borde finnas nåt sånt ställe...
Eller som att en av annonserna till höger är en som heter Linda Svensson, och också har en header med endast sitt namn i. Finurligt.

Och nu känns det verkligen som att det var det här jag valde att skippa sömnen för att göra.

Stupid hoe, stupid stupid hoe. :D
ANNONSER OK

Gårdagens mammabesök

Kategori: LS Photo & Design

Igår var typ bästa dagen ever.













Woopwoop!

Kategori: LS Photo & Design

EVENIIIIIIN!
Närå, riktigt så party är jag inte. Eller jo.
Men idag har varit en så bra dag, jag mår så bra av att spenderna tid med Gustaf. Eller så kan det vara för att jag fick lite chips. Nejdå <3
Här har ni lite av vad jag gjort ikväll:





En liten historia om min lördag

Kategori: Fredrikstad

Fin lördag. Myspromenad till jobbet. Var ju som alltid lite självmordsbenägen när det skulle gås upp ur sängen, men vem är inte när det är kallt utanför och rummet är helt kolsvart. Men så snart man kommit iväg så!

Sedan fortsatte det vara asfint väder, vilket resulterade i inga kunder alls. Och då beslutade jag att vi skulle skicka hem någon, och alla ville vara kvar utom jag. Good deal! Drog till sportbutiken och köpte två par alleles för dyra träningsbyxor, så nu har jag det med, skönt! Känns mindre att gå i dem än i nylonstrumpbyxor, vilket var lite läsigt. Tur det inte är något vinddrag nnars skulle jag tro att jag var naken ;D

Gustaf mötte sedan upp mig och vi tränade lite innan det sprangs hemåt. Fin dag, väldigt fin dag!

Nu har jag lagat mat och "storduschat" med inpackningar, skrubb och allt annat som tar så sjukt mycket tid.
Imorgon kommer fina maami!

The end.

Morgontrött

Kategori: Fredrikstad

Hatarhatarhatar att jobba lördagar. Skjut mig :(
Det är mörkt, kallt och alla vill ha glass som är mycket jobb och inte kostar någonting. Uff  :(

Fredag kväll vid vardagsrumsbordet

Kategori: Fredrikstad

Gustaf har köpt sig en ny teknikleksak, vi har varit och tränat och handlat lite käk. Fin fredag.

Idag kom tidningen!

Kategori: LS Photo & Design

Ledig fredag

Kategori: Funderingar

Världens längsta sovmorgon följt av bamsefrukost(nog en mest ordnade sedan vi flyttade hit?) och nu ska vi tl gymmet. Mumma! Tiningen kom idag också, och ag är GLAAAD :D

En sådan där vanlig dag, nästan.

Kategori: Fredrikstad

.... om man bortser från att jag försov mig och vaknade en halvtimme innan jag skulle stå i kassan, och ändå klrade det! Chefen var imponerad, alltid något. Kanske inte ska berätta för chefen att man försover sig till 11.30?

... om man bortser från att jag sa upp mig från mina jobb. Sista arbetsdag 24 april. 61 dagar kvar, enligt appen på min mobil. Bästa appen - nedräkning!

... och om man bortser från att jag började med knäböj igen! Det gjorde lite ont, men det ska det göra, och då är det ok. Inte lika tungt som innan dock, men tänker inte riskera något. Vågade mig inte heller upp på pallen som jag skadade foten på. Fråga, kommer jag någonsin våga hoppa jämfota igen xD /dramaqueen

Street photography

Kategori: LS Photo & Design

i svartvitt är en annan form av foto som jag fullkomligt älskar. 200 värdelösa bilder, men de jag gillar, de kommer jag alltid avguda. Jag vet inte om ni gillar dem, men jag bryr mig inte. Det här är inte toppskiktet från den gången jag fotade i cafét, men jag tycker de är fina. Tror jag ska gå runt en gång till innan jag slutar om jag får tid.




Pengaångest

Kategori: Funderingar

Ganska slapp dag allt som allt. Skulle egentligen jobbat sönder mig, men hey, det blir ju aldrig så :) Men jag fick somnat om iallafall, sweetness.


Fick lite pengapanik idag igen. HATAR när de smällarna kommer. Hade varit så mycket lättare om Gustaf haft lika lite han, men han både tjänar mer och ahr gjort av med mindre. Har bortsett hyra och sådant som vi båda ju har samma utgifter med, lagt ut iallafall 11700:- på gym och 26000:- på teknik. Sedan har vi kläder (bara under september tills nu har klädkontot gått på iallafall 5000:-), hår, naglar, vaxning, smink och bara det faktum att jag köpt tre par löparskor sedan jag flyttade hit säger väl en del... Julklappar, födelsedagar, sjuk katt, bussresor. Blöh. 

Ja, ni vet väl hur det funkar. Så om vi snittar vad jag har kvar efter hyra, mobil och mat varje månad så har jag max 7000 att röra mig med. Dra sedan då av allt det där ovan, och lägg sedan till det stora svarta hålet ÖVRIGT där bland annat alla mina strumpor håller till. Inte konstigt jag är pank?

Stolt!

Kategori: Fredrikstad

Jag drack en kaffe och drog till gymmet, med enda mål att jag skulle klara springa 3km, oavsett tid. Så när jag då klarar det, på nästan samma tid som vanligt, och ändå inte känner att jag tappat konditionen, fattar ni hur glad jag blev då? Foten var lte svullen efteråt, men det är den efter åtta timmars jobb med, så det köpte jag. Och några smärtor var det inte, bara småont. Allt satt säkert i huvudet, tillsammans med att jag inte var trött från jobbet. För då när jag springer så känns det lite som att jag flyger, så jävla awesome känner jag mig. UTZUTZ. / glad
Sedan stekte jag lite fläsk i solariet, det var mysigt. Och självklart är de där s k smutsfläckarna där i år igen. Brösten och överarmarna är typ.... fräkniga eller nåt. Det ser ut som att jag är i sjukt stort behov av att peela mig helt enkelt, men det är bara att jag blivit brun och 50% av huden inte fattar vad som händer utan fortsätter vara blek. Jaja, solariet är faktiskt mer avkoppling än vad det är för att bli brun, älskar att ligga där. Hatar att sola i vanlig fall.
Nu ska jag koka ägg. Tror grannarna uppskattar köksfläkt under sovrummet 23.15.

Trötter

Kategori: LS Photo & Design

Klockan är kvart i ett och jag är sjuuukt nyvaken, för andra gången idag. Var ju och tog blodprov och kollade foten. Blodprovet får jag savr på om en vecka, och foten var ungefär "det kommer göra ont, men det är lugnt så länge det inte svullnar upp och blir sämre under tiden du tränar", vilket var nog för mig, tillbaak till löpbandet!!! :D:D

Solen bara skriker ut och det är blå himmel, men nä, orkar inte. Jag ska göra klart lite bilder till Elisabeth nu så det försvinner från checklistan. Tidningen är i folks brevlådor imorgon eller på torsdag. HALP.

Det där med livet efter semestern...

Kategori: Funderingar

Hittade precis en tvåårig utbildning som jag lätt skulle kunna tänka mig att gå. DOCK så är det varken foto eler design med, vilket ju egentligen är det jag behöver för att företaget ska bli något att satsa på. Men är ju tillbaka på det här med om jag verkligen kommer tycka det är kul om jag gör det på heltid... Men hade inte varit helt fel att ha en hemsida med dessa referenserna och bredden i utbud.
Och den är på heltid. MEN, till min fördel då, så är den i Trollhättan, vilket innebär att den är aktuellt om jag blir kvar hemma, och då kommer jag ha väldigt lätt att öva hos Kathleen. För det är ju det jag förlorar genom Norge, kameran samlar damm här. Den är ganska bra bredd på jobbmässigt och lönerna är lite bättre än som cafémedarbetare.
Jag tror nog jag ska söka, man måste ju inte tacka ja?

Annons Rohara Bacara

Kategori: LS Photo & Design

Ibland räcker det med att man undrar om det kanske satt någon i framsätet för att kvällen ska gå åt helvete... Men då är det tur att det finns kaffe, powerwalk och Foo Fighters som gör en stark igen, och så kommer man på att jävlar, jag orkade mer på gymmet idag än förra veckan! 

Fick som sagt börja jobba tidigare idag. När en av våra två kassor lägger av en förmiddag så är det nog till att hela arbetsdagen ska gå åt helvete, haha. Så Elisabeth behövde mig för att alla andra hade blivit sönderstressade av kaoset som var. Intressant? Tänkte väl det. 

Nu ska jag fixa kvällsmat, och gå runt på de för en gångs skull rena golven innan jag tar tag i mina annonser. Jag har satt stopp nu. Sju stycken ligger på ritbordet, och jag tar inte emot fler arbeten innan resan. 

Fast känner jag mig själv rätt så om telefonen ringer så kommer jag gå in på autopilot och "HEEEJ, SUPER, PERFEKT, ABSOLUT, DET FIXAR VI, SKICKA MIG DET DÄR OCH SÅ ORDNAR JAG DET", det är mina standardfraser inom jobbet. Bygger hela långa telefonsamtal på dem, ganska simpelt faktiskt. Ska nog spela in dem och ta en tupplur nästa gång någon ringer. 


Älskade måndagar

Kategori: Ordinary

Morning! Idag komemr bli en bra dag, fick sovit ut ordentligt. Stannade uppe halva natten och plockade iordning i lägenheten(lär mig aldrig lägga saker på sin plats) och sedan när Gustaf kom hem från nattskiftet kunde jag ligga kvar i sängen och slippa tyngden av att "jag måste". Det var fint. Eller ja jag sov ju, så jag vet inte mycket om det, men när jag gick upp vid 12 så hade jag legat kvar med gott samvete iallafall.
Beställda hem en hel del från AdLibris inatt, mumma! är dock lite småskeptisk över mina val. 11 böcker klickade jag hem, och fem av dem handlar om religion på något sätt. Hm. Men jag vill inte köpa typ självbiografier och lättlästa tjejböcker bara sådär på internet, de vill jag gärna hålla i och se hur de känns. Ifall de inte skulle vara pappriga och så, menar jag. Sedan när man tänkt köpa med sig 11 böcker så blir man ju ganska snart begränsad till pocket, eftersom prislappen på dem inte överstiger 50:-, vilket en bok ganska snart gör.
Nu är jag på väg till jobbet, blev ombedd att börja tidigare vilket var alldeles förträffligt då jag har för få timmar den här veckan.

En bra start på dagen...

Kategori: Ordinary

Är att klä sig fort som fan, tvätta och smörja in ansiktet. Sedan går du in till köket och gör en smoothie, occh sedan tillbaka in till sovrummet där din pojkvän ligger och är morgonmysig. Blir et bättre? Nä :)

Två foton jag är väldigt glad att jag har

Kategori: LS Photo & Design




PANCAKES

Kategori: Ordinary

Älskar blogg.se. Skrev ju ett inlägg tidigare om matbloggar. BAM, båda reklamfälten till höger nu heter Frukost! Snacka om bra för lata folk, som mig!

Just nu vill jag ha:
Påsen med lösgodis jag köpte på hemmakväll när jag var och hälsade på hos pappa(hittade precis bilderna därifrån, awesum, ska lägga upp!)
Pannkakor med minst 40 olika tillbehör.
Kanelbullar från REMA 1000.
Mandelbullar(byt ut kanel mot mandelmassa, aldrig provat men ni hööööör ju)

Och sedan räknar jag med att vara sjukt mätt med en massa ångest, så vi håller på listan för denna gång.





Tankarna snurrar

Kategori: Funderingar

Med en kort sammanfattning: Var vill jag lägga fokus i mitt liv och därmed i min vardag? Vad vill jag se fram emot? Vad vill jag spara till, eller är en "hög standard" varje dag bättre än toppar och dalar? Vill jag köpa kameradelar, inredningsprylar eller fika upp allting? Vad vill jag jobba med? Behöver jag kanske bara hålla på med hästandet på deltid för att inte bli galen av att sitta still hela dagarna? Eller kan jag kompensera det med en hund och promenader? Vad vill jag plugga? Det verkar ju itne som att thn erbjuder något vidare i fotoväg, eller? Och vad sjutton händer med den där Gustaf egentligen? Det är som världens segaste thriller det här!
Och viktigast av allt: Vad ska jag äta till lunch imorgon?

Och jag är lite stolt över att den här inte är något färgredigerad(kontrast, vitbalans och skärpa gills inte eftersom färgerna följs åt) på ögat. Snacka om att hitta en matchande ögonskugga, hah!

Inte helt vaken

Kategori: LS Photo & Design

Småtrött med ett sinnessjukt sockersug. Inte direkt bästa förutsättningarna för att hålla disciplinen uppe. Men tänker tvinga mig själv till det, för jag skulle ta en powernap(har jag någonsin tagit en fungerande sådan?) och inte helt oväntat höll den på i tre timmar.
Jag älskar reklamen för bloggare på denna sidan. Inget skämt, de lägger bara upp folk med superfina bilder och väldigt intressanta bloggar som om de säger MATTBLOGG, då är det minsann mattor överallt, och ingen smygreklam för den trista vanliga bloggen! Och mina favoriter är ju självklart matbloggarna. Denna sitter jag och kollar i nu, och jag vill bara åka hem till sverige och köpa massa keso och nötter. http://frukostera.blogg.se/
Men nej, nu ska jag försöka med att rota igenom alla småsaker jag har att göra. Typ en hemsida och två enorma högar med bilder jag helt glömt.
Hej!

Jag tänkte gå och lägga mig hyfsat tidigt...

Kategori: Funderingar

och sedan insåg jag att jag bara får 8h sömn ändå. Helt ok, men inte när planen var 11h. Wellwell.
För övrigt. Jag måste bara säga det medans jag själv har rätt att säga det(eftersom jag är så awesome och superhurtig atm). Ni männskor som kommer in till mig en kvar före vi stänger och köper latte och tårtbit - oavsett veckodag - ni småäcklar mig. Inte de som är 70+, de har jag gett upp med, vi lever lite olika.
Men folk som kommer in själva och köper det, säkert två tre gånger i veckan, själva, och sätter sig ute och röker. På riktigt? Ni betalar 80:- för kokt mjölk och sockerchock att spä ut cigarettröken med när ni sitter där och klagar på hur jävla kallt det är att sitta ute och röka. Usch.
Men hey, jag vet själv hur jag spenderade hela min lediga tid under gymnasiet liggandes framför datorn i sängen på Gustafsberg. Så jag har inte varit mycket bättre själv, och så fort jag är hemma hos mamma faller jag i i rytmen igen. Det är kl att vara lat, men att se andra vara det äcklar mig, oavsett var jag står någonstans.
Superfeta bruden på gymmet som sitter i en såndär "stolsits" liknande sak och pressar benen utåt. INGENTING på vikterna (en rörelse i stil med att inte veta när man ska växla upp...), sitter där och får tränat ungefär lika mycket som när man sitter ner och steppar ena foten i golvet. Och vad gör hon? Smsar. Jag får lust att gå fram och slå henne för att hon är så felplacerad. Och även hälsa henne att nej, det där kommer inte ge dig mindre celluliter.
Nu har jag dåligt samvete för att jag tänker elaka saker.

Jag undrar...

Kategori: Funderingar

Är det bara facebook som är knäppt med alla statusar och bilder där folk postar hur underbar personen de är tillsammans med... eller borde jag kanske ha diskat, städat, tvättat(check) och dessutom lärt mig laga mat under kvällen, eftersom jag lärt mig at det är så vi gör varandra glada under detta tak?
Äh.

Det gäller att ta vara på ögonblicken

Kategori: Funderingar

Just nu: i denna sekund, byter jag musik försvinner det säkert, men just nu är jag så jävla lycklig.
Den här bloggen måste se ut som en person som lever i ett känslohelvete med endast toppar och dalar blandat med tomma posten för utfyllnad. Fast det kanske är en bra beskrivning på livet insåg jag nu haha!
Nejdå, men just nu känns det bra, för har haft press på mig ett tag nu då jag har fyra annonsen beställda som jag vet att jag måste ta tag i. Och när den första är färdigritad i huvudet på 15min - då släpper det. Ni vet när man undviker köket i en vecka för disken som tar 10min att diska? Den känslan.
Allt är så bra.
Plus att jag måste kissa.

Kontrollfreak

Kategori: Ordinary

Jag har inte riktigt full koll nu, tiden går lite väl fort. Ändå går jag inte i skolan, är det inte då man tror att vårterminen är aslång men vips så var den borta och inte fan hann man fixa betygen? Aja. Det börjar iallafall bli dags att sy ihop ett CV för mig. Känns visserligen bra, för har redan klar biten med "Därför ska ni anställa mig" och den har(för tillfället) ganska mycket genuin självsäkerhet.
Nej, nu måste jag jobba här!
Jag vill ha semlor.

En tur neråt skåne

Kategori: Uddevalla

Hej! Förhoppningsvis är jag nu tillbaka med uppdateringar igen, beroende på hur mycket jag får jobbat klart med ikväll! För stunden sitter jag hos fina mamma och njuter av lite ledighet, även denna helg.
Kathleen skrev nämlige i fredags att hon skulle ner till Magnus Tingshagen under söndagen och hälsa på, och om jag ville följa med. Självklart, så tog bussen ner till Uddevalla inatt och så åkte vi imorse. Men hey, de hade inte plogat E6an, och när det bara kom mer och mer snö ju mer söderut vi kom så valde vi att skippa att åka ner, eftersom vi även skule plocka upp en häst att ha med oss tillbaka till Uddevalla.
Så kort och enkelt åkte jag ner till Uddevalla för att, väldigt bokstavligt, åka på "roadtrip". Det har varit superkul iallafall, timmar med pratpratprat. (jag umgås ju som ni vet endast med Gustaf, och vi hinner inte ses utan att båda ska sitta vid datorerna så mycket, haha) Nu väntar jag på fiskpinnar och potatismos. Personlig kock är då inte helt fel! (hatar dock att den lata sidan av mig dyker upp DIREKT när jag kommer till stan, uff)

Skitsnack

Kategori: Ordinary

Idag har vart jobbig, som en följd av igår kväll(om någon minns mitt superpositiva inlägg).
Jag är även lite deppig över att jag bygger om armarna bra, men jag får inte till det med benen. Kan ju vara för att den träningen inte är hälften så målmedveten. Men hey, det är lätt att träna armar, du ökar ett kilo när du känner att du kan, och ett kilo på armarna är ganska många procent när totalvikten ligger på tex sex kilo.
Ben, där är det tiokilossteg haha. Visserligen bara i maskinerna, när du själv styr vikter går det ju bättre. MEN PALLA DE DÄR JÄVLA KNÄBÖJJEN. ÖÖÖÖH, ORKAR INTE
Nä, ska nog jobba lite till nu. Satte för övrigt stopp på annonser ikväll, tar inga fler beställningar efter 1 mars.
Planering inför Asien, söka till högskola, eventuellt börja leta lägenhet, jobb?, fokusera på träning, göra klart hemsidan, fota två utställningar, flytta och starta företag. Under tiden ska jag även göra bra ifrån mig på mitt vanliga jobb. Det är det jag kommer på nu, alla saker som måste tänkas över. Allt är skitkul, fick ett erbjudande om att bo i gbg med en vän till hösten och en del av mig är allt sugen, men jag vet inte, vill nog helst ha mitt eget. Inte för jag tror ensamhet är något jag behöver i höst, men men, vi får se vad jag väljer!

Småsur

Kategori: Ordinary

Jag är riktigt jävla trött på att folk säger till mig att jag är för mesig. Om jag är för mesig, sluta då sätt mig i sådana situationer.
Säger någon till mig att jag inte är bra nog efter att jag gjort så gott jag kan - då är jag inte bra nog.
Säger någon till mig att jag klär mig fult, då kommer jag sluta klä mig, för uppenbarligen kan jag inte.
Säger någon till mig att jag inte är bra nog, så klart som fan jag inte vill mer.
Säger någon till mig att jag inte borde, så tvekar jag.
Och vet ni varför? Jo, för att de personer som säger till mig detta är personer vars åsikter jag värderar högt, av olika anledningar. Människor vars åsikter jag litar på.
Därför går man ibland i stora svarta koftor som inte visar något och inte heller berättar vem du är. Hellre tråkig än ful. Vissa påstår sig vara "egna", men jag är bara osäker. För jag bryr mig inte egentligen.
Även om jag önskar jag kunde sätta ner foten någon gång och faktiskt säga detta högt med namn på historierna.
När folk jag sket i vad de tyckte sa till mig att jag borde ta bort allt fult skrot ur mitt ansikte och kanske inte bete mig som jag gjorde, inte fan brydde jag mig, varför skulle jag bry mig om dem? Det här är annorlunda..

Först hade jag inte tid, sen hade jag inte ork, nu har jag inget av dem.

Kategori: Ordinary

Nu är tidningen klar.
Den ligger för stunden hos Anette och väntar på ett "ja, du kan skicka den". Det känns otroligt bra, så länge inte hon har 40 saker som måste ändras då..
Nu är det en del kvar på medlemslistorna bara, sedan är det 4 annonser som är beställda, men annonserna tar jag inte itu med idag, för snart är det träning som gäller.
Uff, Gustaf kommer bli så ledsen när han ser att jag inte städat när han kommer hem. Jag vet iallafall att jag jobbat :)