lindamariasvensson

Bordeverkligensova

Kategori: LS Photo & Design

Känns som att jag inte jobbat någonting den här månaden, och inte kommer göra det heller, men allt som allt blir det exakt samma timmar som i januari och det blev ju en minst sagt finfin lön så det ska nog gå bra!

Sitter och funderar över våren/sommaren. Allt är så himla kontigt, det är väldigt mycket antingen eller. Får Gustaf inte fast hos spolarvätskasnubbarna så åker han "hem" (vart nu det är isåfall), och då vill jag följa med. Detta är något vi får reda på rätt snart, säger han.
Och i vilket fall som helst så har han sökt på Carlsberg för i sommar. Det var väl 8 veckor han jobbade där i somras. Jag lär dessutom inte ha svårt att få jobba mycket här i sommar, så känns himla onödigt att sätta sig i Uddevalla när man ändå har hyra att betala här och dessutom bättre lön. Men själv i 8 veckor? Usch. Då försöker jag hellre komma in på caféet på sjukhuset, Moogio eller kanske Skönhetsspecialisterna igen, om nu någon av dem vill ha mig. Så man kan varva mannen med kvinnorna och pojkarna, hundarna och katterna, hästarna och vädret. För det hade varit riktigt trevligt faktiskt.

Men blöööh, jag orkar inte tänka på det här. Önskar jag kunde vara säker på vilken stad som var andrahandsalternativet så man visste vad som skulle hända den dagen Fredrikstad inte var aktuellt längre.

Och nej, jag är inte ledsen, sur, full av ångest eller nåt annat, jag bara tänker och tycker det vore lite extra trevligt att inte ha frågetecken. För det är skillnad på att inte veta genom att vara spontan och att faktiskt inte ha något val.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: