lindamariasvensson

Powerwoman

Kategori: Hästarna

Den senaste veckan har varit sjukt häftig. Två annonser beställda( en av dem snart färdig) och tre andra erbjudanden har kommit in. Har pratat med flera personer även som är intresserade av fotograferingar till vår/sommar, så får hoppas att det blir av!

Nu ska jag jobba lite med annonserna, rensa upp mailen och om jag hinner innan klockan slår 02 så är det dags att börja göra headers!

Onsdag?

Kategori: Ordinary

Morrnmorrn, utvilad och fin är jag efter 7+3h sömn :) Dvs att klockan ringde vid 7, men jag gick upp vid tio. Som sagt, personer med tio minuters snooz är mesar. Oc vi som sover istället för att jobba är astuffa.

Idag blir förhoppningsvis en bra dag, väntar på ett ganska häftigt samtal som borde komma i dagarna. Meen eftersom jag jobber får vi se om jag kan svara! Nä, nu måste jag superstressa mig iväg, puss!

The curse of cosy

Kategori: Ordinary

Jag tog mig i kragen och ställde klockan, 07.45, gjorde tom en smoothie till frukost. Sedan smakade jag på en av vårrullarna finaste Kim hade gjort till mig och Gustaf och kom fram till att de kall nog stekas. Supergott, båda två, men jag vill bara spy och gå och lägga mig igen. Men vill jag umgås med Gustaf så vill jag, och det vill jag. Då får man försöka träna innan jobbet istället.

Om jag vill att alla ska tycka synd om mig? Nej,jag vill att alla ska vara sjukt imponerade över att jag kom upp. Som Svenska Spel hade sagt "Plötsligt händer det" :(

Min måndag

Kategori: Ordinary

Kändes precis som att komma tilbaka från semestern. Allting var som i en dimma de första typ två timmarna, haah. Tre dagars ledigt var nog lite väl länge för mig ;)

Imorgon ska jag fota lite meråt jobbet, måste. bli. klar. med det, är inte nöjd än bara. Jag höjer ju nämligen min chef till skyarna, med all rätt om någon skulle fråga mig varför, men då vill jag ju göra bra ifrån mig på det område jag påstår mig faktiskt kunna något.

Sket i att gå till gymmet och handlade lite itället. Känns värt att betala gymmet 470:- i månaden för ett pass jag kan göra hemma, minus två övningar då. Men Gustaf vill ju ha hem mig och när han säger snälla så kan jag inte säga nej. Det är tur jag inte har några pengar..

Nu ska jag fortsätta sortera bilder, snartsnart klar(med turbo star då....)

Godnatten!

Måndag morgon

Kategori: Fredrikstad

God morgon nystart! Stenhård träning ikväll, kondition och då får vi se hur jag lägger upp resterande tre dagar. Har bokat buss till Sverige nu till helgen nämligen. Kathleen på lördag, sedan mamma, sedan Lisa, sova lite och sedan Amanda. Tight schema kanske, men det ska nog gå att ordna!

Det var egentligen allt jag hade tid med just nu, dags att fortsätta med vad jag höll på med!

Snoozing

Kategori: LS Photo & Design

Vi skulle mysa... ni vet, skeda i sängen och det är mörkt. Som om vi inte lärt oss av, ja, samma misstag varenda gång vi gjort det tidigare. Vi smnar ALLTID, och nu 1,5h senare är båda illamående, sega och kommer inte kunna somna senare.

För övrigt, den senaste månaden(erna?) har jag alltmer gått över i et "vi"... fy mig!

Älskar dock att det blåser så mycket ute att man även reagerar trots att man är inomhus med musik. Ja, det suger att saker går sönder, träd slår ihjäl barn etc, men jag älskar verkligen oväder :) Det är så fint att känna sig så liten tycker jag. Tjockiskomplex <3 Kanske borde sluta med mitt konstanta intag av mat när jag är hemma, det är fan sjukt vad jag äter alltså...

Wellwell, back to work!

The art of forgiveness

Kategori: Funderingar

Hon i butiken sa att de hade bytt modell på förpackningen och ja, det var samma färg. I do not agree. Men jag gillar att det som fick mig att våga köpa den var att när jag höll oavsidan av förpackningen mot mitt eget hår så matchade färgerna tillräckligt. well, not anymore. I r now purplesomething.

I am a creature of habit
And I move in circles around you
I will admit there's a pattern
One I created myself


Purple.

 

It hurts but I'm not about to give you up.

Not purple.

 

You said things like "Unhealthy"
And I took on the task
Of changing my pattern
All you did was ask
And the walls all came crashing
At a welcoming speed
I was convinced you'd never hurt me

DET BLÅSER INGEN SNÖ

Kategori: Fredrikstad

.... som om ingen märkt det liksom. Första advent men ingen snö, dåligt! Ska nog ta och tända några ljus iallafall! Doftolja, check, bakat har vi också gjort och myste gjorde jag med Gustaf imorse. Det mesta avbockat. Stressad hör ju också julen till och det känner jag också av lite, så det mesta är allt avklarat!

Har ju haft Micke, Karro och älskade mor här igår och idag. Vi har ätit Sushi och alla tre smakade, vilket gjorde mig väldigt glad, yayay :) Och så kollade vi påå Tron, snygg film!

Dagens to-do är att bli klar med Torbo Star bilderna till hemsidan(hur nu det ska gå till) och göra klart gruppbilden till salongen. Först blir det dock ut på promenad med boyfriend :)

letade som en galning efter nåt rött att ställa dem på för en bättre julkänsla, men nejdå!

Fotade Marius

Kategori: LS Photo & Design

Åååh, jag är så himla trött på facebook, blööh, alldeles för mycket tid spenderas på ingenting, verkligen. Har suttit och kollat på fylebilder från brudar jag gick på samma ridskola som när jag var typ 12 eller nåt. Jag menar, vafan ska jag lägga min tid på det för? FOCUS!

Igår var mysigt iallafall, jag och Gustaf skippade gymmet och tog en löprunda + dålig kondition så det var väl en typ av intervallträning kan man säga1 ;) Springa vs vila!
Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Marius. Vi har tänkt fota ett bra tag men har fått boka om flera gånger, but finally! Så, ah, nu får ha den här bilden och sedan ska ha få vänta i ett halvår på resten som alla andra som inte har hästar på sina bilder, rättvist ska det vara!

Inatt jag drömde

Kategori: Funderingar

Eller rättare sagt under min snoozetimme. Ja, folk som berättar om sina drömmar är skittråkiga, men det är ju inte direkt så att jag är någon superkändis så internet klarar sig nog ändå. Och jag ska skriva så jag inte glömmer av den, för vill inte det, haha.

Gustaf umgicks med en av sina kompisar, och denne hade med sig två tjejkompisar till. Jag vet vilka brudarna i drömmen skulle gestalta, men inte killen, men iallafall. De här två tjejerna var sjukt elaka mot mig, hela tiden. De slog mig, förklarade hur ful och äcklig jag var och vad skulle Gustaf egentligen med mig till. Sedan kokade de kaffe som de hällde ut över mitt huvud, de puttade även mig framför ett tåg men jag klarade mig av någon anledning. Etcetc

That was not so nice :)

Tycker han kan komma hem nu så jag får se om han fortfarande älskar mig, eftersom han såg allt men bara fortsatte prata med sin kompis! ;)



Ännu en annons

Kategori: LS Photo & Design

Leeeedig idag :D Men det är ok, för jag jobbade sex dagar förra veckan, woopwoop. Självklart snoozade jag i en timme, minst. Folk som har sin snooze på tio minuter är amatörer, pff.

Men nu är jag uppe iallafall, springer runt i Gustafs tröja med håret bokstavligt talat stående åt all håll. Har lagt ansiktsmask och varit allmänt girly, minus den hemska morgonandedräkten då.

Nu blir det några timmar jobb och en massa häng på facebook innan jag drar till gymmet.

 

Torsdag

Kategori: Ordinary

Mornings! Känns faktiskt lite mer försvarbart eftersom solen inte är helt uppe än! Till skillnad från i somras när man vaknade vid sex, lirädd att man försovit sig eftersom det var sol ÖVERALLT.

Har plockat lite i lägenheten, gjort mat till jobbet och kollat lite i min garderob, den ska ju rensas ur och tänkte se om mor vill ha något stickat tjocktröjigt, har sjukt mycket av det. Ska jobba 14-22 idag, så snart dags att dra. Hoppas plånboken ligger på jobbet, hehe... uff.

Nä, dags att fortsätta gallra bilder nu!

Bara så att vi vet att jag lever

Kategori: Fredrikstad

Ganska tuff dag på jobbet, har inte ökat så mycket i personal än, men en del i omsättning så det brjar nära sig! Jul då. Imorgon är det "julpremiär" och belysning etc ska tändas, öppet sent har vi med!

Det är en del planering med hemsidan nu, inte så mycket som händer då det var lite saker som skulle tas itu med när jag kom hem, bland annat att välta uppochner på hela lägenheten i jakt på ett par byxor. Tror seriöst aldrig det sett så illa ut här. Iallafall, nog med skitsnack, Gustaf vaknar nog om jag slår mer på tangenterna! Dags att jobba!

Depp

Kategori: Ordinary

Har haft en grym helg, yadayada, men orkar inte nu, puss.

Team Bambi

Kategori: Ordinary

Blev visst ingen träning idag, Gustaf var needy och med de ögonen kan han få vad som helst. Visserligen var det över telefonen, men ögonen, ändå. Killen är ju värre än en Japan med cirkellinser och fejkfransar. Så blev att åka hem direkt efter jobbet, wellwell! Får väl ägna morgondagens ånger till motivation?

Så tog med mig lite mat hem från jobbet, kollade på Modern Family och önskade att jag var med i Team Rådjursögon som Gustaf och bruden som spelar Hayley. Sedan kollade vi på South Park och skrattade en hel del åt mammaskämt, mysigt värre.

Nu blir det fortsätta sortera bilder!

Seg start

Kategori: Ordinary

Ei, go morgon, va! Sitter och äter upp chilinötterna jag köpte till Gustaf igår, fin frukost... Måste verkligen styra upp min kost, det går nästan inte en dag utan att jag äter onyttigt nu alltså, och då inkluderar jag även sockret i kaffet, usch. Jag äter när jag får tråkigt på jobbet, typ. Ooooch, när jag får tråkigt hemma.

Ska sätta mig och fortsätta kippa i bilder nu efter en underbart lång och mysig sovmorgon där jag legat och halvdrömt en massa. Min to-do nu är så himla underbar(även om jag inte hunnit skriva ner den än), det är så många kul saker på den!

Nej, mamma, jag är inte ledig,men korta dagar idag och imorgon: 14-20 :)

They say I'm better off now

Kategori: LS Photo & Design

Dränker mig i desperationsmusik från The Script och njuter, det är så vackert <3

Har suttit lite med bilder nu innan jobbet, det är verkligen så himla mycket pill men jag vill få med allt, och då får man fan jobba också. Blir klart träning efter jobbet idag med, är inte ett dugg glad för att jag inte gjorde det igår, usch. Hamnar ju efter i planeringen.

Nä, dags att borsta tänder n that stuff!

Tillbaka till kvällsjobb

Kategori: LS Photo & Design

Gustaf har gått och lagt sig och jag lyssnar på girlpower musik från 90-talet. Fast mer åt påklädda än avklädda hållet, och när jag kollar lite noggrannare så är det ju faktiskt från 2003, men det känns 90 så vi kör på det ändå.

Tänkte jag ju kan ta och ladda upp en av bildern från salongen. Jag är inte helt hundra nöjd eftersom friskärning och sarskilt sådan av hår är skitsvår, men jag vet att det ökar eftersom jag både är självkritisk och vet exakt hur det såg ut innan. Så jag är väldigt själmedveten men tjejerna verkade supernöjda och det är ju det som räknas :D

Ge mig snö

Kategori: LS Photo & Design

Helt ok dag, jobbade tidigt, ingen träning. Nu ska jag jobba för att få klart hemsidan här och skicka iväg lite mail. Få klart hemsidan är väl lite väl optimistiskt, men gå igenom alla bilder som ska upp, och göra headers iallafall.

Idag satte de upp gigantiska julstjärnor i taket på torvbyen, myyyys, och när de lyfte upp dem var de tom tända, men sedan släckte de dem igen /sadface. De ska inte tänas förns nästa vecka då det är officiell julhandel eller nåt och vi börjar ha längre öppet på kvällarna. Vill verkligen julpynta hela lägenheten, efter att köpa möbler då och h, allt annat i inredningsväg. Tur jag jobbar på ett köpcenter så jag får en liten dos iallafall!

 

Äntligen!

Kategori: Resa

Ingen kaffekick i världen kan klå det här : D

Ska vi...

Kategori: Ordinary

boka imorgon kanske? Japp!

What doesn't kill us makes us stronger, right?

Kategori: Funderingar

Idag har varit jobbig. Hade jag inte varit på jobbet med en massa kaffeshots som hjälpte mig att håll minen åt kunderna(och efter en stund kommer det även tillbaka på mitt eget humör) hade det här nog lätt kunnat vara värsta dagen på flera år om jag haft otur. Jag har så dålig kontroll på hur jag mår, som så många andra så blir jag en mardröm med dåligt humör om sömn och mat inte står rätt till.
Imorgon ska bli kul!

Right! :)

Pepp!

Kategori: Funderingar

Semestern är över - nu kör vi igen!

På listan att ordna är
en annons till Kathleen
sortera igenom alla bildmappar
ordna med frilansfinans och kolla upp allt det
få skickat iväg allt till emil så han kan börja ladda upp på hemsidan
importa endless förråd till Gustaf med Arizona så han håller tyst <3

Grym dag i övrigt, tack allihopa(pappa, Annica och min finaste Gustaf) <3

Virrig

Kategori: Fredrikstad

Goo mornin, nu väntar jag egentligen bara på att jag ska göra mig iordnng och så före pappa och Annica kommer, vädret är lite bättre, vilket vi gillar. Fuderar dock på att dra till gymmet först, för det hinner jag utan problem. Blöööh.

Ok, satt seriöst där i typ tio minuter och vägde för och emot, för jag vet att jag inte hinner imorgon, igår hade jag för ont och jag vet ju inte när de åker hem ikväll. Så d¨måste jag alltså åka nu? Trots att jag sovit typ elva timmar är sängen det ställe jag helst vill till, om vi ska vara ärliga. Ok, träning it is!

Det ska börjas i tid!

Kategori: LS Photo & Design

 

Söt rebell

Torsdag

Kategori: Fredrikstad

Den här veckan har varit som ett töcken, det är alldeles luddigt överallt. Kan väl vara för att Gustaf jobbar tidigt och jag sent, probably probably. Vi somnade samtidigt, och jag gic inte upp förns han jobbat i 5,5h, tihi. Sömn <3
Får ursäkta mig med att hela kroppen värker efter igår, fan va grym jag var. Nu ska jag göra ig klar för bankn och sedan jobbet, hejhej!

Det blev inte att jag åker till Sverige imorgon förresten, pappa och Annica kommer hit istället. Sweet : ) Tycer dock att vädret borde bli bättre tills dess...

Morgonruffs

Kategori: Ordinary

Klockan är bara nio och jag är redan uppe, smått grym känner jag mig. Vi gick visserligen och la oss vid 22 igår så är väl inte mer än rätt kanske. Tänkte jag skulle ordna lite i lägeneten, sedan blir det boxpass på gymmet innan jobbet. Puss <3

På god väg?

Kategori: LS Photo & Design

Vi sitter och planerar fram och tillbaka med den här resan, haha. Det är ganska kul, jag är superentusiastisk och vill göra allt nuuuu, men har ingen aning om vad jag håller på med, och de stora sakerna är ju tråkiga. Därför sitter jag och läser rescensioner på matställen och köpcenter i Tokyo, innan ens flyg är tittat på. Aja, vi kommer nog i mål förr eller senare : )

Önskr verkligen jag hade den här med ett argare uttryck
och kunde lägga upp den med en bredd på 900px istället för 500 som jag har nu!

Tyck synd om mig nu

Kategori: Fredrikstad

Jag orkar verkligen inte åka till jobbet idag, usch. Menmen, whattodo. Krypa ner under täcket och kolla på Lie to Me låter bättre. Funderar på att åka hem til Sverige på fredag. Ska ringa pappa och se vad han har för sig. Nu, dags att dra :)

24/7

Kategori: Ordinary

Är jag inte smal nog?
Är jag inte fit nog?
Kommer jag någonsin vara något av dem tillräckligt mycket?
Jag kanske testat gränserna för mycket?
Har jag helt plötsligt blivit för ful?
Mitt hår kanske inte är rött nog?
Jag luktar nog konstigt.

Varför är det gjort så?
Inte för mig iallafall.

Borde jag se slampigare ut?
Eller mer städad?
Hur fan gör man för att kämpa egentligen?
Vad gjorde jag för fel från början?

I soffan en söndag

Kategori: Fredrikstad

Det börjar bli konstigt nu. Har haft vad som känns som semester den sista veckan, har sovit otroligt mycket, och nu börjar jag vilja ha något att göra igen, men samtidigt - det är ju så kul att läsa böcker, kolla på serier och spela Sims! Jag ska beställa hem Änglar och Demoner i hopp om att den är lika full i detaljer som föregångaren : )

I veckan är det jobb mån-tors och lördag, har tid bokad med tränare på gymmet två dagar och självklart ska jag träna några till, får jag med söndag hoppas jag på sex dagar.

Nu ska jag sätta mig och läsa litegranna igen, nu är det resan som planeras!

Oh, hi, didn't see you there

Kategori: Fredrikstad

Alltså, hej. Igår blev inte heeelt som jag tänkt mig. Men det blev fint ändå.
Efter jobbet vid 20 så åkte jag och Cecilie hem till Kim och drack kaffete och snackade skit ända fram till 12, det var mysigt värre. Kommer hem och väntar på Gustaf som är och leker på annat håll, blir lite dum i huvudet av övertrötthet och går ut och går en stund, där jag möter Julia och Sanna(Gustafs vänner), som komit hit för att "se hur lång tid det tog att köra", typ. Hur gulligt som helst. De stannade väl 1,5h typ - och körde sedan tillbaka till Stenungsund - vid tre på natten.
Hah, var som sagt övertrött så lyckades inte somna förns kockan var halv sex.

Rätt lame sammanfattning utan alla de bästa delarna, men idag har iallafall var helt perfekt, minus en del trötthet och hodepine. Nu vet jag bara inte om jag ska vara duktig eller lat. Får nog bli sista, tyvärr.

Annons

Kategori: LS Photo & Design

Well, god afton. Ska snarta sova, men funderar på att börja på en annons jag helt har glömt att ta tag i.

Får se om jag får upp farten med den eller inte bara!

Så länge kan jag ju lägga upp den jag gjode åt Linda och hennes Ayla, enkel med äldre bilder, men jag är ändå väldigt nöjd. Sedan kunde ju bildkvaliténpå båda biderna diskuteras både en och två gånger.
Haah. Skimmeln, den bilden blev jag av med när hårddisken gick sönder, vilken betyder att det enda jag har är den komprimerade filen jag skckade till inda när hon skulle få välja vilka hon ville ha (=60kb på sin höjd). Så om man zoomar in på den bilden ser man de olika färgskiftingarna som finns i pälsen, röda fläckar därbland. Skittråkigt verkligen. Och den andra ser man ju att skärpan inte är helt hemma på :(



Pinsamt förutsägbar

Kategori: Fredrikstad

Som väntat så totalslocknade jag. Snart tre timmar senare så börjar jag få upp farten, antagligen lagom till att inte kunna somna senare inatt.
Att läsa böcker får mig inte att bli tröttare, men alla mina kortspel, sudoku och mouse traps får mig att försvinna väldigt fort. Mestadels för att telefonen är för tung visserligen, men jag somnar ju iallafall...

Mitt nästa inköp ska helt klart bli en wavemaker btw,
stannade till på frisörsalongen brevid efter jobbet och fick prova, grymt ju!
Pinsamt att jag har en kamera bakom mig som jag inte använder.



Ett tyck-synd-om-mig

Kategori: Fredrikstad

Otroligt trött. Fick börja fyra timmar tidigare än tänkt idag, men det visste jag inte förns klokan 02 inatt, vilket bara gav mig 4h sömn, så därför ska jag sova nu. Tur jag inte tänkt träna idag, för har väldigt svårt att tro att jag orkar mig upp igen sen.

Jag lovade visserligen Gustaf att jag skulle städa och laga mat... Aja, vi får se.

I kid the boyfriend!

Kategori: Ordinary

Jag är för trött, orkar inte, kanske imrgon.

Sims nu, puss.

21.57

Kategori: Ordinary

Hejhej, godkväll etc. Påminner mig själv här om att jag tänkt skriva om jobb, vatten, min säng och så innan jag drar vidare.
Kom precis hem från gymmet nämligen och eftersom min man tycker att han lagar så mycket mer mat än jag här hemma(pff) så ska jag bevisa att han har fel, eller nåt. Hej så länge!

I r celebrity

Kategori: Funderingar

För övrigt, i vanliga fall brukar jag ligga på 20-40 visningar på bloggen om dagen. I lördags var jag uppe i 90. WTF?

JAG FÖRSTÅR LIKSOM INTE.

I mål?

Kategori: Ordinary

Ledigheten är officiell - nu ska jag spela Sims!




Min det betyder inte att min to-do list är klar, självklart inte, men det finns inget som bör göras idag, och allt annat på den är helt frivilligt(typ rensa upp bland alla bilder).

Det känns konstigt.

Tidigt och spinning

Kategori: Ordinary

Jobb 8-16 idag, sedan kände jag mig otroligt social och drog bort till Kremmerhuset och pratade lite där, (bönade om lite fler timmar emellanåt). Ändå har jag en väldigt perfekt balans på allt nu känner jag, för jag hinner precis med allt. Jag skulle väl HELST jobbat sex sju timar mindre i veckan, men då försvinner pengarna där, så det går inte för sig. Med en annan hyra så kanske!

Tredje dagen i rad med träning nu, jag hoppas verligen det inte kommer in något under vintern som gör att jag får ett avbrott. 63kg nu, vore fint att byta ut några av de som består av fett mot muskler. Problemet i nuläget gällande konditionen är väl att jag mår så fruktansvärt illa, hulkandet finns där och många gånger är det nära att jag spyr, men det går nog över snart. Alternativt kan det nog vara så att jag dricker alldeles för mycket. I vilket fall som helst har jag blivit sjukt mycket bättre, och det är bra. Knäböjen med skivstång för en vecka sedan var vingliga och på 20kg, nu är jag på 30 och stadig. Självklart vet jag att ökningen inte kommer fortsätta lika snabbt, men det är ändå kul att se det lilla.

Imorgon bli det att köra slut på armarna!


Det där med humör?

Kategori: Funderingar

HEI/GLAD CHEI

Saker jag upptäckt sedan jag flyttade till Norge:
Jag är lika mycket brud som alla andra brudar, där jag beter mig som om jag är gravid eller nåt(dramadrama) och inte har någon aning om vad jag håller på med. Det, ELLER, så har jag hamnat i puberteten nu och tar ut allt på Gustaf istället för på mamma, för hon fick ju ingenting alls i jämförelse.
Jag kan nå hur långt jag vill(märk på överskriften att det här är en bra dag, vem vet vad jag tycker imorgon).


Och eeeh, det var allt jag kom på nu. Kom liksom av mig med facebook aka lifeeater.