lindamariasvensson

Inte helt övertygad?

Kategori: LS Photo & Design



Det fanns ingen annan som ville ha oss, såatteeeh

Kategori: LS Photo & Design

 

 

 

 

Plan A är du och jag :)

 

 

(och eftersom inlägget lär bli anmält annars, hoho; min mor, Gunilla Karlsson, är fotografen ;)

Sammanfattning

Kategori: Fredrikstad

Awesomesöndag, och insåg precis att det ju faktiskt är hela sex timmar kvar på den innan läggdags, SCORE.

Så, ja, jag lyckades ändå, med idag då, vilket var skönt. Jag kom upp i tid, och det var tidigt även för att vara tidsomställningstid. Jag åkte på spinning och insåg att fyfan va mycket bättre jag har blivit sedan sist. Skönt, längtar redan till morgondagens träning! Blir nog ben om jag slipper träningsvärk från idag!

Nu väntar jag på lite svar från Ayla, Jessika och Kajsa, men allt som de skulle ha är från min sida klart, så det enda arbete som kan bli kvar på den fronten är om de vill ha ändringar gjorda. Underbart är det!

Btw, jag glömde ju ladda upp (såklart):
När vi har Helvilda Dagar, som jag antar är en passande översättning, eller "Elleville Dager" som det heter här i Norge, så är man outfitad såhär! Kan tilläggas att elefanten på tröjan under förklädet är ännu större!!!!!
Finner för övrigt det faktum att min telefon är för stor för att jag ska kunna ta kort och hålla den med en och samma hand fruktansvärt irriterande. Lyxproblem <3

I made it

Kategori: Ordinary

Alltså, det är jättefint att folk kommenterar, men inte på ett sätt som gör att jag inte vet vem det är! Fine om det är en smiley, men inte text, nu vill jag ju veta.. ;(
Än så länge är söndag bra, dra tillbaka klockan borde göras varje natt, så får man gå upp tidigt jämt. Ska diska och plocka lite tvätt nu, sedan blir det spinning! Yayay!

Godnatt

Kategori: LS Photo & Design

Shit, jag har varit grym ikväll! Har hunnit med hela två annonser! En till Ayla Arabians (den är awesome) och en till ett brandskyddsföretag som hyr ut brandvakter och liknande (och här har jag absolut ingen aning om vad jag håller på med, så jag uppmanar lite extra till att påpeka de dåliga sakerna med det jag ger dem ;)

Men nu ska jag sova! Det är söndag imorgon, så vi får se om det blir galenskap och frustration eller otrolig glädje ni får läsa om imorgon, spännande!


Happy

Kategori: Ordinary

Har haft en fruktansvärt tuff vecka känslomässigt, men så fort jag fått utlopp för det lättar det och jag mår bättre igen, vilket jag nu har.
Idag har jag jobbat, 10-18, gick väldigt bra för att vara lördag vars kodord brukar vara KAOS/maten ta slut/mer kaos, särskilt bakom kassan, i kön och ute bland borden(dvs överallt). Därför gillar jag inte lördagar, för de garanterat att oavsett hur mycket du fyller på av allting så kommer du få göra det många gånger till under dagen, och speciellt när du inte har tid.

Nu ska jag jobba! Med annonser n stuff, yesyes!

En dålig vecka

Kategori: Fredrikstad

Det är nog ganska illa när du har raderat fyra inlägg, direkt innan du ska publicera. Jag ska inte vara hemma på söndag.

HERRO

Kategori: Fredrikstad

Idag ären lite bättre dag, än igår.

Fast sedan skulle jag jobba, och råkade hamna på kattklipp på youtube. Alltså nästan lika illa som idolklipp eller akustiska covers.

Baaaaaad

http://www.youtube.com/watch?v=z8GHf-aELjY&feature=relmfu

-

Kategori: Ordinary

Idag tänker jag inte skriva något.

Rise and shine

Kategori: Ordinary

Himlen är blå utanför fönstret och jag tar mig en lång, enorm frukost. Frukost <3 Ok, direkt efter att jag skrev det där satte jag i halsen och hostade sönder. It's a cruel world.
Ska snart skriva på kontraktet för lägenheten då det vi hade innan har gått ut. Shit, ett helt år har vi bott här... Bara sex månader kvar!
Sedan hoppas jag verkligen det blir en resa av de pengarna. :D Har jag förresten sagt att vi ska till Amsterdam över nyår? Kanske inte. Mygod, AIRPLANES. PLANES IN LE AIR FFS. IM LIKE A BIRD, LALALA. Har ju en såndär awesome pojkvän som tyckte jag skulle med dit.

Dock skippar jag skidhelgen, enda villkoret att jag åker igen är att det är en hel vecka. Tre dagar till ren skräck är nog vad som behövs,ochman vill ju hinna ha kul med.

Nä, ska nog ta och sminka mig lite nu. 12-20 idag!

Milstolpar

Kategori: LS Photo & Design

ÄNTLIGEN. Två veckor och två dagar senare - salongen klar. Jessika, Kathleen och Kajsa kvar bara,men det är inte lika stort, därför är jag ändå rätt grym!

Får antagligen inte lägga upp någon bild dock, så låter det vara. Nu ska jag boka in ett spinningpass med Vegar och sedan fortsätta jobba i en två timmar eller så!

Ledigt a la Linda

Kategori: Fredrikstad

Har haft fina mamma på besök sedan igår, trevligt värre! <3 Så himla kul med lite omväxling i vardagen.
Vi har inte gjort så mycket, det blev prat, hon färgade mitt hår och så pratade vi lite mer!

Så min fina, lediga tisdag har visserligen varit ganska mycket ilska (trött och med mamma tjatande, klart jag är ursäktad),men ficklagt upp ett nyttprogramför gymmet, och äräven snart klarmed bilderna till salongen!

Måndag blev en segstart

Kategori: Fredrikstad

Tänkte jag drar till jobbet nu. Har legat och gjort ingenting i sängen i typ två timmar så sknt att vara utvilad.

Sedan blir det ett snabbt benpass inan jag möter upp mamma som kommer hit tills imorgon kväll! Yay! :) Vi ska kpa blomlampa! Hoppas hon har med sig galet mycket mat...

Viktoria

Kategori: Fredrikstad

Jag har haft en otroligt fin helg med otroligt fint sällskap. Jag saknar honom redan.

Men mannen som väntade på mig när jag kom hem efter att ha sagt hejdå vid bussen är inte helt fel han heller!

Tillbaka till jobb och allt jag skulle gjort men inte gjorde i helgen... tihi.



 

 


Snabbt hemma

Kategori: Fredrikstad

Kom precis från jobb och gym. Det ösregnar ute, så istället för at välja bussen där jag får gå en bit åker jag redan nu. Tar med mig datorn och sätter mig och jobbar på ett fik i väntan på Josef. Det här kommer bli en grym helg :)

Hej så länge!

Hög som ett hus

Kategori: Funderingar

Jag måste erkänna att jag är lite nervös, faktiskt. Både på ett förväntansfullt sätt, och ett som gör att jag tvekar lite. Och de går inte hand i hand den här gången.

Och så saknar jag pappa sjukligt mycket. Jag vill också gå på café, som jag ser våra stammisar göra, men mest av allt vill jag nog göra absolut ingenting ihop, för det är när man har tid att göra sådana saker som man umgås tillräckligt. Jag vill att han kommer upp hit snart, och hälsar på. Måste ringa...

Jag vill slippa vara konstant trött, särskilt på jobbet.

Jag vill veta vad det är jag ser fram emot inför nästa sommar. För jag har liksom sagt upp mig utan att veta för vad. Visserligen är alla alternativ som ligger frmför mig grymma, men jag gillar att veta ju...

Jag vill ha tid att vara kreativ.

Imorgon ska jag köpa lila läppstift, träna sönder mina armar, ha lockigt hår och börja gå in mina nya jeans.

Nu kör vi.

http://broderiavpixlar.blogg.se/2011/october/med-oktober-som-fotomanad.html / checkouts

Kategori: Ordinary

God afton! Idag har jag inte hunnit med sådär överdrivet mycket, blev mest jobb och sedan ett pinsamt dåligt pass på gymmet. Nu ska jag ta tag i köket INNAN det börjar lukta för en gångs skull... ;)

Ja, jojuste, jag fick köpt större delen av vad som förhoppningsvis bllir en nyårsoutfit, och kom undan väldigt billigt :) Så det var bra! Den var faktiskt ganska klockren då jag gillar enkla(feg som jag är) saker.

Oooh, imorgon ska bli så bra, och jag är ledig på lördag yayay. Kan inte bli mycket bättre asso! :D

God morgon

Kategori: Fredrikstad

Internet dog igår kväll. (hade tänkt skriva annars) Salongens bilder börjar bli klara, och det känns skönt.

Saknar redan Gustaf dock, han åkte imorse. Well, kommer ju tillbaka på söndag om det får föregående mening att se inte fullt så hemsk ut, men jag saknar honom ändå.

Men helgen blev ganska ordentligt mycket bättre ändå, när det visade sig att Josef hade tid att komma och hälsa på, så imorgon kväll ska jag möta upp honom vid e6an, yay :) Hoppas han har choklad med sig... öhö.

Nu ska jag dra iväg till jobbet. 12-20 idag och sedan ska jag nog träna mage och rygg efter det :D

Nattliga löften

Kategori: Funderingar

Härmed lovar jag att aldrig ha ett jobb (som inte är en kortkort period) bara för pengarna. Då jobbar jag hellre i caféteria med lite sämre lön, true story.

Tirsdag

Kategori: Ordinary

Har nog aldrig varit så glad på jobbet som jag var idag, sådana dagar gillar vi. Kundservice.com.

Köpte som sagt lite kläder, åkte hem och väckte Gustaf runt 15.30 och vem vet vart tiden tog vägen, sov lite gjorde jag också. Drog till gymmet och tränade med Cecilie och Vegar, stapplade runt med en träningsvärk som efter sömnen blivit aningens värre, men som tur var körde jag ju armar idag. Hm, kom hem, städade i två timmar, funderar på att köpa en till möbel för våra prylar får inte pats länge. Och nej Gustaf, det är inte mina blommors fel.


OM det är mina blommors fel så innebär det att vi ska ha våra teknikprylar(kameror, datorer och 400 olika laddare tar mer plats än man tror), sängkläder, extrakuddar och extratäcken, och alla viktiga papper oh liknande liggande på hallbordet och ett 50x50 prydnadsbord från IKEA. Glöm inte  den cactusen vi har på nattduksbordet, där kan jag väl ha mina kameror? ;D Ska höra med Sasa om han har något förvaringsliknande stående i det mystiska rummet vägg i vägg med oss...

Nu är klockan 00.05 oh jag har två timmars jobb framför mig! (om jag inte somnar först)

Elleville dager

Kategori: Fredrikstad

Japp mamma, jag fick handlat MASSOR.

Två par levi's jeans, samma modell som jag har nu. Ett par i svarta oh ett i samma färg. Så nu är jag säkrad för tajta jeans de närmaste två åren. 30% gör det mer ok.
Ett par baggy jeans som kanske var lite dyra, men hey, shit happens. Lär inte hitta billigare om jag inte går till Vero Moda och de har slutat tillverka baggy jeans med bakfickor(jag frågar en som jobbar där varje gång hon köper kaffe typ, så jag vet!), så nejtack.

Ooooh en tjocktröja, en skjorta, två par trosor, två mössor, vantar, 4par strumpor, en halsduk, tights, en bh(som om jag inte redan har tillräkligt...) oooch, det var allt.

3400:- Hamnade vi på där. Alldeles för dyrt, men som sagt, kan försvara mig med att byxorna var såpass stora köp att jag bli förlåten. Jag har faktiskt bara ett par jeans annars, så var dags att fylla på, och baggy har jag letat efter länge. BHn var fruktansvärt onödig, halsduken också.

Imorgon ska jag fota mig i den outfiten vi jobbar i, awesome ären!

Pre-shopping

Kategori: Fredrikstad

Så, nu var det ordnat! Phew, lite småtrött altså. Gjorde bra ifrån mig på gymmet idag(ett benpass är inte ett bra benpass om du inte är lite småskraj när du ska ner för trapporna efteråt), så nu kommer jag sova gott. Har bara några fina "ska bara" först, som alltid.

Kom på att jag slipper beställa från H&M, i princip hela Torvbyen har 30% på allt mellan 7-10 imorgon, och eftersom jag inte börjar förns halv åtta har jag ju en hel kvart(jag börjar alltid tidigare för jag är så långsam på att bre mackor) på mig. Smart som jag är har jag nu varit inne och kollat vad jag ska ha, på Lindex såklart. Höh, närå, hinner förhoppningsvis med Urban med.
Som tur är har Carlings 30% hela dagen, så plockar nog med mig ett par Levi's hem också, för jag älskar de jag har och även om de inte tänker sluta göra dem än på ett tag skjuter jag gärna upp sista användningsdatumet en bit.

Wow, lots of blahablaha där.

Nä, nu ska jag sova, ska upp igen om sex timmar!

Mmmbop.

Kategori: Funderingar

Har ätit så mycket så det förtjänar ett eget inlägg. Dock är det ok, för det var havegrynsgröt m frukt.

Somnar med ett leende på läpparna

Kategori: LS Photo & Design

Sa jag perfekt söndag? Det var det verkligen. Så perfekt en söndag på Prost Nossens Vei 25 kan bli!

Jag sov länge utan stress.

(insåg nu att antalet poser OM idagär lite väl många, men bra förtjänar att frmhävas, POSITIVITET)
(btw så ha jag inte gjort nåt med huvudet på bilden mamma, jag drog ner mössan då jag såg ut som ett tolvårigt troll på de första)

Jag lyckades ordna en bra frukost, tom te(ingen av oss drack upp det iofs...).

Jag skickade iväg allt till Cirenzias ägare (hade postat här men eftersom jag aldrig pratat med kunden personligen så låter jag det vara :).

Jag gjorde klart 4/5 bilder till Kathleen och Kajsa.

Jag myste sönder.

Jag hade tid att hänga på youtube.

Jag hade tid att laga mat, och äta mat. Och eftersom du gillar min matlagning Amanda så här kommer receptet: Det som tidigare var två kastruller (en med kokosmjök+kryddor och en med nudlar) och en stekpanna (grönsaker) blev idag ett. Fint avslut där, jag vet. Jag hällde grönsaker och kokosmjölk direkt i pannan, och hey, eftersom det började koka så kunde nudlarna lika gärna vara däri de med. Smart va. All min mat framöver ska vara grytor/soppor.

Jag satt och hade ett gryt samtal i ett chattfönster och kände faktiskt för att vara social för en gångs skull.

Jag köpte inga kläder, nej, men jag sparade pengar!

Nu är klockan halv två, och Gustaf kommer hem om lite mer än fyra timmar och väcker mig. Det är enda gången jag ser fram emot att bli väckt så tidigt :)

Avslappnad

Kategori: Fredrikstad

Underbar dag, har verkligen inte gjort någonting.

Nu ljög jag, lite jobb har jag allt fått avklarat. Milat lite med Jessika om deras logga, snart klar med det bruna stoet(två bilder kvar), sedan blir det att sätta igång med salongens bider tror jag inna de blir alltför otåliga. Och förhoppningsvis är allting klart innan helgen, för då tycker jag att Amanda ska komma hit.

Har ju nämligen ledigt lördag, och slutar hyfsat tidigt på fredag. Känns som en bra långhelg nu, men jag känner mig själv alltför väl och vet att även om Gustaf hade varit hemma(vilket han nu inte kommer vara, han ska hälsa på lla sina andra redheads i gbg eller nåt;) så hade jag blivt galen vid 17.37 på fredag kväll. Och min glögg är snart slut, och vem vet om ICA har det i Norge?

Hade jag haft en iphone hade det här varit en mobiluppdatering

Kategori: Fredrikstad

PERFECT SUNDAY

 

You hit me like a domino

Kategori: Ordinary

12 timmars sömn, nice, det förtjänade jag. Synd bara att jag "inte hinner" träna idag(palla gå ut när du inte måste???). Wellwell, snor Gustafs skivstång sen och leker lite med den, alltid något!

Vi gick upp vid 13 something, har kollat på Merlin och jag gjorde Scones till frukost. Nu saknas bara ett köksbord så hade den söndagsförmiddagen varit perfekt! Och tyst om att jag har ett köksbord fullt i prylar. JAG VET DET, men har ingenstans att göra av sakerna(en uppmaning om att jag måste skaffa ett skåp).

Nu ska jag ta tag i den här söndagen! Förhoppningsvis hinner jag handla lite kläder sen med...

Same old, same old

Kategori: LS Photo & Design

Fick hoppa in extra, idag med. Så den här veckan har jag dragit in 600:- extra, sweeet. Visserligen har ag ju gått ner i arbetstid så nu är ju alla "plus" i timmar bara konsten att hålla sig simmandes? Jobbigt att se det så, jag gillar "600:- extra" bättre!
Igår så lyckades jag i köket btw, bortsett den smått överkokta pastan, men det andra var nästan ok!

Förlåt att min blogg är så tråkig; jobb, mat, städning, träning, trött, jobb. Det är iallafall så det känns att jag skriver, jag kan ha fel.
Nu vill jag att klockan ska spolas fram lite så jag har städat, Gustaf kommit hem och så ska jag få börja med lite bilder.

För övrigt har jag pre is sålt en bild till en kvinna, och hon har tackat mig för den här bilden flertalet gånger nu med så stora fina ord att jag vet inte vad, haha, så himla tacksam!

Alltid förberedd för storm

Kategori: Ordinary

Phew. Människor att skicka bilder till idag: Wilda, Carolina, Jessika. Förhoppningsvis även Kathleen och Kajsa och en hästägare jag inte vet namnet på. Mycket att göra!

Men kolla vad jag kan!

 

Btw mamma, kolla det heelt gaaalna ljuset blomlampan har. Nästan som att ha solen i vardagrummet. Och ja, den ska bara vara på när vi inte är hemma.

 

Well hello there

Kategori: Fredrikstad

Det blev inte särskilt mycket av det hela som jag nämnde i förra inlägget om bilder och städning etc, så får ta igen det idag.

En liten stund efter så fick jag ett sms från Gustaf om att hans onda i bröstet blivit värre, så vi fick spendera kvällen på akuten. Inte helt oväntat både bloprov, EKG och hjärt/lungröntgen. Inte helt oväntat en diagnos som inte innehöll några svar, men iallafall en uppmaning om att ta en ipren mot smärtan. Så Gustaf har en poäng i att det är jobbigt att inte veta, för självklart är det bra att han inte fått en propp, but still, det gör ju ont på stackarn <3

Snabbvisit

Kategori: Ordinary

Phew phew! Superdag, fick första jobba över tre timar, vilket är hlt ok när arbtsdagn från början bara var på 4,5h. Sedan tt armpass på gymmet som kommer göra mig invalid imorgon, fyfan va jag är grym. Och nu sitter jag med ansiktsmask, sedan ska lägnheten städas och jag ska sätta upp en lampa. And theeen, så ska jag rdigera bilder, hah! Basrat på bställningen från i helgn så tror nog Kathleen att jag är arbetslös ;) Hej så länge!

En lång dag bakom, och framför mig

Kategori: LS Photo & Design

En mysig dag, först på salongen med en massa tjusiga och nojiga flickor. Gick visserligen bättre än vad jag trodde, min guide  "HAHAHA allt vad du orkar och när du slappnar av så klickar jag, ok?" är helt klart bästa sättet att få folk att le naturligt, blir bra varje gång! Nu ska jag sova, imorgon är det en till fotografering på schemat!

Förresten hade jag och mamma fotolektion idag, då hon fått min gamla kamera, och med en såhär snygg bild INNAN hon fick lära sig nåt så ska det bli kul att se hur grym hon är när hon faktiskt vet vad hon gör, ehehe.

Framme

Kategori: Uddevalla

Hemma hos mamma och har än så länge inte blivit rastlös, vilket är den bästa biten. När man känner att man har all tid i världen, på ett bra sätt. Vill visserligen mest sova...
Glögg? Check.
Tårta för mamma har fyllt år? Check.
Chips och dip? Check.
Några konstiga sourcream & dillringar som jag impulsköpte för de var billiga(estrella för tio kronor, hur kan man säga nej???) och som trots att jag var skeptisk visade sig vara asgoda? Check.

Så nu ska jag mysa ner mig någonstans i en halvtimme-timme någonting med kilroy travel :)

Morgonstund har hat överallt

Kategori: Fredrikstad

Det är sådär tidigt igen, och jag har drömt massor inatt med. Ska bli skönt att komma hem till mamma i helgen. Visserligen jobb dagtid, men ändå. Jag vet att jag är bra, jag är stolt över mig själv på många plan men självförtroendet är ändå på botten atm, men hoppas få ordnat det snart. Sadface.

Ja, Amanda, jag ska träffa dig med. Finns flera till jag verkligen skulle vilja träffa för vet inte om jag kommer ner någon mer gång innan jul. Och det är lite länge tycker jag.

Nu ska jag packa lite till innan jag åker!

Jag går i vinterskor på hösten

Kategori: Fredrikstad

Phew, mysig men tuff dag! Tidig arbetsdag är verkligen fruktansvärt på morgonen, men eftermiddagen blir verkligen så himla mycket bättre. Kan verkligen inte bestämma mig vad jag tycker bäst om. Ur en spara-pengar-synpunkt är ju 12-20 helt klart bäst, man bara äter och sover utöver arbetstid, handlar ingenting och blir inte heller hungrig under arbetsdagen, hade lätt klarat mig på frukost och vätska hela dagen. Att jobba så sätter ju självklart sina spår i längden(efter två tre dagar haha), men som idag när första timmarna är rena komat och jag är hungrig IGEN redan vid 10, fint att man inte slutar förns tre då... Men har fått träna iallafall, det känns bra!

Nä, nu ska jag göra klart Wildas bilder!

Onsdag

Kategori: Ordinary

God morgon! Lyckades inte ta mig ur sängen vid åtta, men nio är iallafall bättre än elva! Drömde en fruktansvärt jobbig dröm där någon sa att jag sovit vädigt konstigt, "som om jag hade haft ett anfall", och eftersom jag mådde som jag gjorde insåg jag att de var just det som hänt. Det finns inte mycket i mig som har en så stark "vill inte" känsla, usch!

Nä, nu ska jag göra mig en riktig brottarfrukost och sedan ska jag jobba med bilder! Med tanke på hur mycket som ska fotas i helgen vill jag vara HELT klar med Wildas på fredag. Kommer bli tufft, men ska göra mitt bästa!

Buss bokad!

Kategori: LS Photo & Design

Ajuste ja, hem till Sverige för helgen: Lördag förmiddag fotar jag elva personer till Kathleens salong, Skönhetsspecialisterna, lördag eftermiddag tar vi Kathleens hästar och söndag förmiddag Ice Queen Crystal Design. Awesome! Tänkte bara säga att jag är awesome.

Lite mer avslappnad

Kategori: LS Photo & Design

Ganska perfekt dag, borsett från att jag försov mig 1,5h... men som tur var ringde ju Bente när jag skulle börja jobba och fick väckt mig! ;) Fyfan va pinsamt alltså.. förstår inte hur vissa folk kan ha det som standard. Flög upp ur sängen, skippade frukost och var ombytt och klar på jobbet efter 20min, så jag var nog lite förlåten ;) Har jag sagt att jag är awesome?

Ett boxpass blev det sen med, efter fyra min hade jag fixat blodig läpp på en tjej och hon vågade inte slåss med mig på en liten stund, stackarn. Också ganska pinsamt, men jag tröstade henne med att sist så fick jag ett slag på hakan som gjorde att tungan började smaka blod, haha. Så himla kkul, och verkligen den typ av träning jag behöver just nu. Slåss i två min, vila lite, slåss igen, vila lite, gå lös på en säck, vila lite och avsluta med armhävningar. Hela kroppen skakar och jag känner mig spyfärdig, men så fort jag lämnar salen har det mesta gått över. Kondition < chips!

Nu ska vi sova här! Sweet att Gustaf slutar sitt jobb 14 - precis när jag börjar! Men vi jobbar ju båda dagtid iallafall, så vi slipper sova ensamma, och det är ju bra!

Du är inte så trevlig när du sover, men övriga tiden gör du rätt ok ifrån dig. <3

Det pirrar i benen

Kategori: Funderingar

Veckans mål:

- Sätta en mall för planering för hela veckan så de veckorna som har mycket på sig inte ballar ur som den här lär göra.
- Inte rubba på träningen trots att jag är stressad.
- Äta.
- Få bollat lite mer med Jeanette Björk om annons.
- Bli klar med Wildas bilder, alla.

Den sista punkten kommer vara ett helvete tillsammans med träningen, men jag ska klara det. Söndag får jag sova istället!

Ajuste, varför jag är vaken? Det är väl fullt normalt att tvätta vid elva på kvällen, eller?

Inte så god morgon

Kategori: Funderingar

Idag känner jag mig inte fullt lika värdelös, vilket är bra. Hela oktober ska gå bättre, sägs det, men vi får se.

Jag ska bli mitt bästa jag, eller nåt. Surt bara om det inte heller är bra nog, hah, då lär det ju inte bara bli söndagsångest längre.

Nu ska jag ta på mig mitt ansikte och gå till jobbet.

Söndagsångest

Kategori: Funderingar

Fast nu ljög jag lite, för egentligen vill jag vara mig själv - jag älskar mig själv. Men rastlöshet, ingen träning och småhat av sig själv för att man ätit för mycket av fel mat på en gång funkar inte. En påhittad känsla av att man är för ful, fet och oduglig, typ. Som går över på en timme.

Jag skulle aldrig kunna jobba vid ett skrivbord.


Vart tog de ögonbrynen vägen, och hur fan får man min cam att funka? True story, varje gång jag vill ta en bild med camen går jag in på facebook, säger att jag vill byta profilbild och ta en ny med min cam, DÅ startar den, sedan sparar jag den bilden fort som fan efter att den blivit uppladad och tar sedan bort den från facebook igen.
Varenda gång.

Skitsnack

Kategori: LS Photo & Design

Vill ha håret långt nog att vara upsatt i en slarvig tofs, septum och passa i det.
Jag vill gå runt ensam hemma i linne, trosor och fotbollsstrumpor och älska alla mina tatueringar.
Jag vill ha stora ljusa fönster som går att sitta i och grannar som inte bryr sig om musiken jag spelar.
Jag vill vara arbetslös och ägna dagarna åt att vara kreativ för att sedan ladda upp det någonstans på internet, där någon annan sitter och drömmer om att vara jag.

Mat!

Kategori: Ordinary

Så himla mätt. No offence till din matlagning mamma, älskar din mat, men när Gustafs mamma fyller kylen åt oss så är möjligheterna rätt många och jag är väldigt bra på att frossa.
Att sedan de "rester" som står i kylen är svamppaj, potatisgratäng, svampsås, någon röd gelé, rom/räk/laksröra, som dessutom är hemlagat, då är gymmet väldigt bortglömt och matkomat lägger sig som en extra mage runt midjan. Kanske bäst så, med tanke på pölen med vatten under kylen? Vem vet om vi blir tvungna att svälta nu liksom.

Glömde jag den chokladtårtan som Cecilie gjorde åt oss kanske? Den som inte har särskilt mycket kakao i sig, utan bara blockchoklad, så att man ska må extra dåligt då <3

Tur att vissa av oss motionerar :)

Smart

Kategori: Fredrikstad

Gustaf har haft födelsedag

Gustafs familj har varit här och vi har varit på tuur.

Jag har jobbat 12-20.

Shit, det är redan oktober.