lindamariasvensson

Hemmahelg

Kategori: Ordinary

Tvättar, duschat, städat lite och diskat, än så länge idag har jag varit duktig ^^ Gustaf och jag har inte gått utanför dörren sen i fredags, skitväder har den effekten lite. Visst om det regnar på dagen men kan vi inte få lite stjärnklara kvällar iallafall? Då gör det inte så mycket om det är moln på resten av himlen, bara det är hål där stjärnorna ska synas ^^ Vi har legat nedbäddade i varsin soffa, jag med datorn i knät och Gustaf har spelat. Stundvis perfekt och stundvis deprimerande. Ska fixa lite bilder på Wild Night har jag tänkt nu så allting är klart, skönt!

Raindrops

Kategori: LS Photo & Design

Såhär borde bilden av regn vara, jämt. Tyvärr var det inte riktigt så när det blåste oss i ansiktet på vägen till affären förut. Vi kommer behöva en bil i vinter. Sista bilden är för övrigt oredigerad, ibland har man turen med sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredagsmys

Kategori: Ordinary

Här trodde jag att man skulle få vila, men nu tvingar Gustaf iväg mig till Östfoldhallen för att handla spel och mat med honom. Krävande karl jag har! Ska nog söka lite fler jobb när jag ändå är påväg dit, är ju alltid trevligt med en promenad i det fina (regn-)vädret.
Idag ska det lagas middag, kollas på Community, beställas scrapbooksaker(hört att impulsköp är de bästa) och så ska jag tända rökelser så man knappt ser något längre!

Helt klart en av mina favoritserier :D

Söka jobb

Kategori: Fredrikstad

Älskar de butiksfolk som oavsett om de vet att jag aldrig har en chans att få jobb ler och skrattade säger "men man vet ju aldrig vad som kan hända, så jag behäller den ändå!". Det gör att jag inte känner mig så utlämnad utan mer välkomnad, mer sådana till folket.

Scrapbookingplaner

Kategori: Ordinary

Ikväll har jag varit själv i lägenheten på kvällen/natten för första gången. Erik är typ i Moss och gör nåt, vad han nu gör och Gustaf jobbar natt. Det har varit trevligt på ett sätt, och det är väl att jag inte kände att jag stressade någon när jag gick runt och städade :D Har suttit och kollat scrapbooking, jag tycker det är så fint. Problemet är att jag ser helheten och inte detaljerna, vilket gör att när jag själv sitter där blir jag helt handlingsförlamad för jag ahr ingen aning om vad jag ska göra. Hoppas det löser sig om jag nu bestämmer mig för att köpa hem något.
Jag är en sån hemmafru... nämen om det inte regnar som det gjorde i onsdags blir det först arbetsförmedlingen för att skriva ut CVn och sedan blir det att springa runt och leta jobb imorgon! Sen måste vi handla mat snart också, hört att det finns ett billigt ställe i närheten så borde nog prova det istället för borta vid Östfoldhallen som sist.

Titta liksom, hur kan man inte älska det?

 

Borgis

Kategori: Hästarna

Errooo. Nu är jag vaken igen, jag menar, man börjar ju bli gammal så var tvungen att ta en fyratimmarsnap lite sådär!
Anyways, jag åkte till Östfoldhallen och mötte Linda, tjejen med fjordingen och hon var hur trevlig som helst. Vi kom fram och det är ett jättemysigt ställe, flera små trästugor typ, två där det bor folk och två för stallbyggnader. Massa fjordingar(5), och ett föl också, sjuuuuukt söt! Och sen en travare, en korsningsponny och en nordsvensk, som tydligen heter Dölehäst här :) Borgis som fjordingen heter var otroligt snäll, och ute var han lika pigg i steget som en arab, så kan ärligt säga att hade jag blundat hade det kunnat vara Sweetheart jag satt på typ, så där fick ni med fördomar. Uteritten gick jättebra som sagt, hon var med med varmblodet och sen red vi i paddocken lite. Det tyckte han inte var lika roligt dock och jag slet som ett djur för att få honom att arbeta, men jag hade verkligen ingen ork kvar alls så det blev inte mycket med det, då mina försök

Allt som allt verkade det gå bra, hon började prata i tempus som att "när du ska ut kan du gå här" osv, och det är ju alltid bra tecken, men hey, jag trodde Cactus skulle vilja ha mig också så! Så nu ska jag maila henne och säga att jag är intresserad så får vi se vad som händer!

Snodd bild från annonsen

Arabian Horse World

Kategori: LS Photo & Design

Idag har jag varit arbetslös, furreal. Vi har inte gått utanför dörren, någon av oss, på heeela dagen. Kan ha varit för att det har regnat vågrätt heeela dagen. Dock så har jag redigerat mängder av bilder till Kathleen, och det verkar bli skitbra. Dock så valde hon de där hästarna såg bäst ut, och inte de som såg bäst ut fotomässigt, men det är väl inget jag direkt har rätt att klaga över när jag får vara med i världens största arabhästtidning ;P Synd bara att jag inte har några bra bilder på Tristin, för hon ska ha med honom så det blir inte bara jag, men skitbra PR ändå. Inte för att jag tror kunder kommer till mig, men det är bra att ha med i sitt kundregister sådär... Här nedan är iallafall de bilderna jag tagit som ska skickas med :)

Ska sova nu, imorgon förmiddag ska jag iväg och provrida en fjording som jag kanske ska bli medryttare på, eller som de säger här - forrytter! :D

Bilresa

Kategori: Ordinary

Världens bästa mamma snoozar till höger om mig och framför mig sitter världens bästa pojkvän och kör. Vi är på väg tillbaka till Fredrikstad nu. Har fotat en del, lite föl och lite storhästar. Kathleen ska vara med i en artikel i världens största arabhästtidning och hon sa att vi bara skulle använda mina bilder, så jag har ju varit eld och lågor över detta, och verkar som om jag kan få dugligt material.

Disk

Kategori: Fredrikstad

Det är intressant att bo med två killar, faktiskt. Det ser verkligen förjäääävlit ut här haha. Jag erbjöd mig att sköta all diskning så länge allting var avsköljt, eftersom diska inte är något problem, matrester som sitter fast eller rinner runt är dock det. Och ändå är det sånt ÖÖÖÖVERALLT, så nu diskar jag mitt eget och går. Jag förstår inte, hur kan man tacka nej till det?

Anyways, ska fixa iordning mig lite och sen städa upp i rummet, Gustaf har konverterat till flicka nämligen, lånar mina kläder och har sin garberob på golvet :D

Det känns så himla fel att den dygnsrytm jag mår bäst av är den jag har nu. Jag går och lägger mig vid tolv-ett på kvällen, och om jag får gå upp när det passar mig, så har jag, precis som nu, varit uppe i tjugo minuter. Är det verkligen hälsosamt?

Lördagsgnäll

Kategori: Funderingar

Jag vill veta vad jag vill göra. Jag vet en massa saker jag vill göra, men jag har även lärt mig att många av de gångerna handlar min entusiasm mestadels av att jag ser andras entusiasm inom ämnet, och att det är den jag vill ha och vill hålla på med. Jag vet aldrig om det är själva intresset för just den saken eller om det är intresset i sig jag avundas. Kanske för att alla människor jag försöker efterapa är sådana som är så sjukt nischade för just sin grej, så i vilket fall som helst kommer jag bli besviken. Har väl kanske hamnat i en sån klockren sits där man inte ska jämföra sig själv med andra. Jag har ju verkligen inte målmedvetenheten som krävs för att nå dit förebilderna är, och att ens försöka om man inte har en chans att nå dit från början känns ju som ett misslyckande.

Sitter nu i gbg med Gustaf hemma hos hans kompis Marcus, och är inte speciellt pepp. Ångesten över jobbet börjar komma och eftersom även Gustaf sa "alltså om du vill är det klart att du får åka hem" helt spontant, den första efter mamma liksom, så satte han griller i huvudet på mig. Helt plötsligt blev tryggheten i att bo hemma och ha jobb i caféterian mycket enklare. Jag vill ha ett intresse, och oavsett jag börjar med, förutom fotograferingen, så kommer jag att börja på noll. ALLT är en nystart, så man blir smått osäker på vad man vill satsa på. För jag vill satsa, jag vill ha den entusiasmen för något. Jag önskar jag vore lika driven som alla andra, om det bara vore för att typ.. sticka.

Disk

Kategori: Fredrikstad

Det är intressant att bo med två killar, faktiskt. Det ser verkligen förjäääävlit ut här haha. Jag erbjöd mig att sköta all diskning så länge allting var avsköljt, eftersom diska inte är något problem, matrester som sitter fast eller rinner runt är dock det. Och ändå är det sånt ÖÖÖÖVERALLT, så nu diskar jag mitt eget och går. Jag förstår inte, hur kan man tacka nej till det?

Anyways, ska fixa iordning mig lite och sen städa upp i rummet, Gustaf har konverterat till flicka nämligen, lånar mina kläder och har sin garberob på golvet :D

Det känns så himla fel att den dygnsrytm jag mår bäst av är den jag har nu. Jag går och lägger mig vid tolv-ett på kvällen, och om jag får gå upp när det passar mig, så har jag, precis som nu, varit uppe i tjugo minuter. Är det verkligen hälsosamt?

Hästjakt!

Kategori: Fredrikstad

Wow, jag är seg här. Det är torsdag kväll nu, tror jag. Det blev lite så när Miran i måndags kom fram till att jag inte lärde mig snabbt nog, och det var både skönt och tråkigt. Tråkigt, för jag vet hur otroooligt kul det är att leta jobb efter allt galet letande när vi hade oslo i planen. Men bra, för jag trivdes inte så bra där ändå, det hade nog tagit ungefär ett halvår att komma in i det så själva jobbet var kul. Solveig var ju kul, men jag böjade ju när hon slutade, varje dag så, ah. Jag hade nog tackat nej till jobbet ändå, faktiskt, trots att det erbjöds såpass mycket arbetstimmar.
Det fanns liksom inga milstolpar under dagen. Du gjorde samma sak från att du kom till att du gick, och dagarna var ju från fyra till 11 timmar, och så fick du sitta ner och äta lite när du hade tid över, men du skulle vara på din vakt. Jag gillar förberedning - kassa - sallad - lunch - byte av lunch - fika - sluta. Det är ändå rätt många skiften på en dag. Ett hade iallafall varit skönt. Särskilt när man inte kan jobbet eller förstår språket något vidare.

Ahjuste mamma, jag köpte en vinterjacka också, den är superbra och fin och allt trevligt! Dyr var den också, men den är även tidlös. Hoppas bara jag inte blir fet, då försvinner en del av tidlösheten och det blir bara väldigt fult.

Jag vill ha en hobby. Jag vill ha något jag vill göra. Jag ska leta reda på en häst. Eller en hund, så får vi se hur länge intresset håller i den här gången! Vet att när jag kollade i Oslo så ville de ha ett par tusen varje månad för att man skulle få använda deras häst, och här i fredrikstad ahr jag itne sett en enda... Häst alltså. Men vad har man annars google till?

Myssöndag

Kategori: Fredrikstad

Trött chei. Varit hemma som sagt och nu är jag tillbaka i Fredrikstad, rond 2, och har jobbat helg. Mannen min kom med en hyfsat bra poäng i att jag borde be om anställningspapper så jag faktiskt kan kräva lön ifall Miran skulle visa sig vara taskig och påstå att jag inte jobbat, det är ju ändå ett par tusen allt som allt.

Jag hoppas jag inte får jobba såhär ofta sen med, för som det är nu ska jag jobba sju dagar i rad, igen, och han har inte ens utlovat ledighet efter det, utan det är bara de dagar som vi bestämt. Huruvida det är lagligt vet jag inte, men med tanke på att jag inte jobbar hela dagar så, det är ju mellan fem och tio timmar varje dag. Gustaf vill jobba lika mycket som jag, men jag skippar hellre pengarna och är hemma, jag värdesätter det mer.

Har även satt upp möblerna som jag köpte på ikea, badrumsskåpet blev skitbra, fyllde det direkt. Erik förstod först inte vafan jag skulle med ett badrumsskåp som är 180cm högt till, men jag visade honom allt. Nu vill jag bara få upp en del foton, häftmassa hade funkat finfint om jag bara haft det, och orken. Man är rätt trött från jobbet plus att man alltid är less på alla fel man gör. Idag hällde jag upp grädden fel, diskade fel, gick fel, höll fel, pratade fel antalet gånger och kaffen ska vi inte ens prata om.

Nä, nu ska jag redigera bilderna jag tog igår morse innan vi åkte, där Travis och Ebba fick stå modeller, här är en av de oredigerade på Ebba.

@ Uddevalla

Kategori: Uddevalla

Älskar fan låten "Jar of Hearts" med Christina Perri, helt klart nya favoriten.

Är iallafall hemma på Gustafsberg igen, ahr inte gjort någonting idag. Kollat serier, ätit pizza och köpt ett kilo lösgodis, bara för att jag kan. Blir lite smått sur bara. Så fort jag skulle åka fick jag fem pers härifrån som fick panik och var tvuuuuugna att ha bilder och hästar fotade och så sa jag det att "ja, jag har sagt de senaste veckorna att jag varit hemma men ingen har tagit tag i det så". Nu blev det ett himla ståhej, igen, när jag skulle komma hem om att fota så jag sa "jag finns inne i lägenheten, har kameran med mig och gör ingenting idag, kom och knacka på när ni känner för det". Nothing. Kathleen jobbar ju visserligen, så hon hamnar ju självklart utanför detta, men ändå. Jag lovar att jag inte kommer att ha fotat någonting på lördag morgon när jag åker härifrån, garanterat.

Eller så kanske jag bara tar allting för seriöst när man säger att man ska få saker gjorda, jag vet inte. Skulle nog även skrivit detta på dagen, jag tror att jag är mycker mer bitch nu än vad jag är när det är ljust ute. *-tror


IKEA IMORGON!

Ångest

Kategori: Funderingar

När man är ledsen över något är det fan inte svårt att hitta fler anledningar till att vara ledsen. Brukar nog vara utmattning, men när allting stämmer så är det svårt att veta var gränsen till överdrift går. Jag menar, folk svälter ju faktiskt lite varstans i världen, och det är ju sorgligt, right?

En sak är säker dock, jag är inte ämnad för stående jobb. Men även om jag inte får jobbet på Cactuz så kan jag numera säga att jag jobbat i Norge, jag kan hantera(relativa ord är bra när man letar jobb) en espressomaskin och jag har dessutom serverat mat på en restaurang, vilket är lite mer fancy än "burit ut färdigmicrade pajer".

Underbetalda servitriser

Kategori: Fredrikstad

Kommer hem och båda mina hemmafruar är alldeles borta, vad hände liksom? Tydligen är Gustaf ute och truckjobbar, vilket är asbra för honom, mindre bra då vi ska hem igen imorgon, menmen, jobbet går tydligen först! ;(

Och påtalom så kom chefen tillbaka idag. Vilken underbar människa, han har ju helt klart hamnat i rätt bransch. Här har jag pluggat knappar och inställningar i en vecka för att kunna maskiner utantill och han kommer och säger "nejnej, du kan trycka på vilken knapp som helst, det spelar ingen roll, för maskinen är inställd efter ditt val, alltså ska den göra som du vill oavsett knapp". Som tur är gäller det där endast olika mängder kaffe vi pratade om, har man den inställningen till allt tekniskt kanske det inte fungerar riktigt så. Men han gör som jag vill, han förklarar varför; "förstår du inte varför du gör något kan du inte heller lära ut till någon annan, och jag vill att du ska bli bäst". Så nu vet jag varför kaffebönor har skal, typ. Men han lagar helt enkelt mat efter hjärta och passion för restaurang och servicebranschen, inte för att tjäna pengar. Så nu ska jag jobba varje dag från lördag fram till den siste och den siste ska han ha avgjort urvida kjag är något att ha eller inte. Synd bara att allting är så jävla svårt. Jag trodde jag visste något, men från max sju olika maträtter ska jag nu kunna svara på alla sorters frågor om en hel meny, och frågorna ställs dessutom på norska, jag ska kunna rekommendera vin för tillfälle, det är 11 nya sorters kaffe och dessutom alla kalla drycker såsom smoothies och milkshakes. Tur att koden till det trådlösa internetet är enkel annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Önska mig lycka till.

Working ladieh getting presents

Kategori: Fredrikstad

Fem timmar jobb igår, elva timmar idag och imorgon. Phew. Det roliga är att det jobbiga är inte på kvällen när det sitter åtta bord som ska skötas, beställas, betalas och bäras ut till, det är bara kul, det jobbiga är när det inte är någon där, jag blir helt utmattad då.

Och förresten, han gamla tandlösa mannen som spelat fiol hela sitt liv som jag nämnde, han hade varit och köpt en tröja till mig idag, för att jag är så lik hans dotter(han säger det heeela tiden). Smickrande även att han tror att jag kommer i storleken small, för det lär aldrig hända, men jag låtsades inte om det och tog emot den ändå, så himla gulligt av honom!

Spendin all ma mony on me, on on me, on me

Kategori: Fredrikstad


Hört att man måste äta och så så idag handlade vi lite mat men det var alldeles för dyrt så istället blir det att fylla förrådet för typ ett år när jag åker hem igen torsdag till lördag. Känner mig så himla snål gällande typ allt här. Vi ska börja sälja pizza på jobbet snart, samma storlek som de i Sverige - 280 norska. Visserligen är pizza typ lyx här, men ändå. En liter yoghurt kostar 30 svenska, det blir dyrt i längden och så märks det inte att man tjänar mer om man handlar för mer. Så det blir le grande storhandel innan jag åker tillbaka. Och så ikea på fredag, Kommer bli awesome.

Höst i Fredrikstad

Kategori: LS Photo & Design

Eller iallafall på Prost Nossens Vei 25!

Utmattad

Kategori: Fredrikstad

Ikväll har jag insett att jag kommer hata jobbet tills dendag jag utan problem förstår vad kunderna säger.
Idag skulle jag öppna en vinflaska, för första gången någonsin, till en kund som jag redan gjort fel hos flera gånger, och dessutom sagt "ursäkta?" åt antalet för många gånger för att det ska vara acceptabelt. Känns förståeligt att jag lämnade över den uppgiften åt någon annan, hade väl hällt ut allt över hans fru annars.

Men det känns lagom proffsigt att få lite ångest varje gång någon börjar gå mot ingången.

Men det finns ju undantag, han som äter kycklingsoppa(kyllingsuppe, fniss) varje dag(han är tydligen nyopererad). Fransman som pratar engelska(tur är väl det), dock har han inga tänder och pratar asfort så förstår inte mycket där heller. Men han ahr iallafall två barn, en Linda och en Michael, lite komiskt. Han har levt på att spela fiol, spelat inför kungligheter och grejer i över 40 år. Hade varit tufft att höra något, men har inte lyckats få tag på hans grejer på internet. Han lovade iallafall mig en kasett som jag kan lyssna på, tills hans agent skaffat honom cdskivor, det är ju det moderna nuförtiden sa han så man får väl hänga med! Men jag gillar honom, för där är språkbarriären inget problem, det skrattas mest.

Nu ska jag lägga huvudet på Gustafs axel och försöka somna medans han spelar nåt ointressant. Men eftersom han inte får håna mina blommor får jag inte håna hans spel, deal.

Slapplördag

Kategori: Fredrikstad

Bild från sovrummet igår kväll, jag fixade inget stativ så därför det blev lite suddigt med en sisådär fem sek slutartid.
Det är så himla mysigt här.

 

Och tur att killarna är upptagna, annars skulle bilden av mig se ungefär likadan ut. Vi är sådana nördar. Fast de dödar saker och jag läser bloggar.

 

Morgonhumör

Kategori: Ordinary

Igår postade jag en matbild och idag ska jag berätta om en dröm, det går bara utför det här. Iallafall så dog mormor och hela drölmmen bestod av mammas sorg och det var sjukt jobbigt så när jag vaknade var jag i samma mood som när Siv dog. Så nu får ingen mer dö förrän jag dött.

Älskar att ha sovmorgon. 9,5h sömn med två timmar startsträcka och mysfrukost i soffan är helt kalrt min grej. Rutiner jag inte klagar på.
Ska nog gå in på gymmet i närheten här idag, deras hemsida såg jättebra ut, men de vägrade avslöja några som helst priser så får höra emd dem. Det andra stället tog 600 norska i månaden, och jag vill inte betala mer för saker här än i Sverige än, kommer nog bli problematiskt i längden.

Sen hade jag även tänkt följa med Gustaf på hans jobbletande, han har lämnat ut en hel del, men inget säkert än, Erik har fått en intervju så vi får se hur det går.

Cactuz

Kategori: Fredrikstad

Sitter och ska snart förbereda mig för jobbet. Har idag varit ute och sprungit, så nu känner jag mig duktig. Ska även gå in till stan sedan så det blir 40min powerwalk på det, hurtiga Findus! Lånat ut mitt busskort till Gustaf så han söker jobb billigare så ska han komma in till mig sedan med det. Börjar få ordning på lägenheten, det är bra. Nu behöver jag bara cirkus 42 hyllor, för det finns inte en enda yta att ställa saker på. Att jag inte ens börjat packa upp mina ljus och mitt smink säger väl allt tycker jag. Undrar hur mycket jag kommer få jobba som standard. Som det är nu verkar jag behövas varje dag, och jag vill inte jobba så mycket. Hellre långa dagar än många dagar, helt klart. Men idag är det fredag, så hoppas på mycket dricks det är bra!

Tänkte även visa vad det är för "fik" jag jobbar på egentligen(det ska även börja säljas pizzor med tjock botten haha, jag kommer bli så fet :(), och såhär ser en evrsion av maten ut, sen finns det väl en 15 som går i samma anda, men det är ändå tacostema på stället!

Här har vi en vegetarisk rullenånting, numer 32 vet jag iallafall, aaaasgott verkligen! Synd bara att man inte ens orkar hälften, men det är ju helt klart mat till en hel arbetsdag!


Nu ska jag iväg och sätta på mig ett ansikte som inte skrämmer bort kunderna, hört att man får mer dricks då!

Färdigflyttad!

Kategori: Fredrikstad

Mmmmmbop! Så, nu sitter jag inackorderad i lägenheten, typ allt är uppackat och klart! Vi kom hit redan i förrgår men har haft så himla mycket att göra, det har handlats en massa mat och en matta och diskborstar! Så himla bra hyresvärdar, alting fanns när vi kom hit, de hade tom fixat en säng till och en dubbelsäng åt mig och Gustaf! Så allt är awesome, känns dock lite surt att jag nyss var uppe och sa till hyresvärden att vi inte behöver mattor, tv, dvd eller köksbord och stolar haha!

Och igår var första kvällen på jobbet. Nu vet jag hur man gör milkshake, smoothie, fem storters kaffe och jag ahr även fått servera både mat, öl och vin. Stressigt som fan, men kul! Fick även 56 norska i dricks under kvällen, inte helt fel!

Kort uppdatering trots mycket händelser, men det är så det ska vara, man ahr bara tid att skriva mycket när man inte har något liv, vilket ju i sin tur gör att bloggen dör.

Rainbows

Kategori: Uddevalla

Sista dagen som boende i Uddevalla, förhoppningsvis i mer än tvä veckor, känner att det blir lite av ett misslyckande annars, höh. Precis kommit hem från Trollhättan med pappa, vi åkte dit för att köpa den där jävla mattan. Självklart är den slut, så nu är jag bitter. Men nu ska jag bara sitta här och njuta med Kickan brevid mig och akvariesurret i bakgrunden. Tant Findus ska bli vuxen.

Utkast: Okt. 3, 2010

Kategori: Ordinary

Packat klart nu, typ. Det är mycket saker, och mer kommer, phew. Sitter och grejar med hemsidan, håller stegvis på att bli galen. Adobe Contribute är visserligen hyfsat enkel, men eftersom min hemsida är krash kan jag ju inte kolla på resultatet. Servrar och grejer har jag hört.Men vill få den klar så jag kan hänvisa till något när jag börjar leta hästkunder i fredrikstad.

Tjockt

Kategori: Uddevalla

Flyttstädning. Eller a, packning snarare. Städa slipper jag den här gången, awesomeness. Dock känns det som om ju mer jag plockar mer desto mer kommer det fram. Som alltid när man flyttar, förstår inte att jag aldrig lär mig. Ljusen jag har med mig upp tar lika stor plats i kartongen som playstationkartongen tog. Hah. Hoppas jag får med allt upp, med ikea på måndag och så.
Det ska bli kul att flytta på hösten, det är finast då. Kommer dock sakna både Gustafsberg och Huveröd en hel del.Shopaholic

Kategori: Uddevalla

Tradera <3
Precis tjänat typ tusen spänn på saker jag inte använda. Burkar med gratis ansiktskräm som man haft fingrarna i köper folk faktiskt, kan det bli bättre? Man hjälper ju faktiskt miljön på det sättet, genom all återanvändning. Visserligen hade väl posten lagt ner ännu tidigare om inte tradera fanns och det är ju bilar som i sin tur förorenar, MEN, ger jobb... Tricky.

Imorgon blir det att åka och köpa matta till lägenheten, bara för att bryta den där trevliga återanvändningen. Om nu inte någon därute kan fixa mig en 200+250cm vit(utan fläckar) ryamatta? Nä, tänkte väl inte det. Det komemr bli awesome, kvalitetshelg med mamma :D(handlade btw kläder på torp förut, 1349:- slutade det på, inte alls att säga emot sig själv, igen)


Kvällspost

Kategori: Ordinary

Trevlig eftermiddag vid havet(där jag trampade i minst en decimeter djupt tång i full förnuttnelseprocess så mina converse luktar hemskt) och sedan till Gabbi och Mikael för tacos, gitarrspelande och en hel del diskuterande! Nu är klckan halv två och jag ska sova! Imorgon ska jag redigera dagens bilder så får vi se om de är bra nog att hamna här :)