lindamariasvensson

Nya och gamla vänner

Kategori:

Lite grill och tjejsnack en fredagskväll blev en väldigt intressant utgång, gud va kul jag hade! Förhoppningsvis blir det favorit i repris i helgen då det är dags för utställning, men får se om jag ska jobba eller inte. Jag borde sökt jobb inom ... snö-och-kallt-branschen, istället, för som det är nu har båda mina jobb hög- och lågsäsong exakt samtidigt. Inte alls krångligt, nejdå.

På lördagen, dvs igår, så åkte jag ner till Halmstad och testade på hur en sommarfest i en sommarstad går till, och fint vare! Åkte förbi något äventyrsland som de hade där och jag blev sjuuuukt sugen på Liseberg(Amanda? :D). Jag har blivit bättre på att föra mig bland nya människor, och det är jag ganska stolt över. Jag kan dock fortfarande inte vissla, och särskilt inte med två mariekex i munnen. Spotta gröna gelegrodor så långt som möjligt var inte heller min starka sida, men det kunde jag ju inte veta innan. Jag fick mitt hår flätat som Pippi, och jag var sjukt söt i det, haha. Smilla, sex år, kom och sa "Oj, va vit du är! :O" och jag sa stolt att jag (förhoppningsvis) kommer skjuta upp rynkorna en månad eller två genom detta, men hon var inte helt imponerad. Det var som alltid någon som frågade var jag kom ifrån innan jag flyttade till Uddevalla, och jag svarade att jag kanske pratade värmländska, och självklart var det så. Och jag somnade tidigt under en sänghimmel och drömde inte en enda mardröm.

Idag har jag ätit lyxfruost, åkt bil hemåt, jobbat lite och kvällen avslutades med en fika i Stenungsund. Juni har varit tung stundvis, väldgt tung, och jag har fortfarande en hel del saker att ta itu med, men den avslutades fint.

För övrigt har jag varit utan min telefon i två veckor nu. Jag trodde jag var beroende, men det har varit så himla skönt. Väckarklocka har blivit lite problematiskt, och musiken har jag saknat på gymmet, men vilken skillnad på min stressnivå. Det var kul att få testa mig själv, och särskilt eftersom det gick så mycket bättre än jag trodde. (Jag har provat lite halvt några gånger innan att lägga den i ett annat rum, något som funkade i ca tio minuter...) Tyvärr bär det av till torp imorgon för att fixa en ny, eftersom det ju faktiskt underlättar att ha en... :(


 

Tack för en fin fredagskväll och grattis på födelsedagen Kathleen :)
 

Kategori:

Det är ganska jobbigt att säga till någon man bryr sig om att personen slösar bort sitt liv.

En torsdag

Kategori:


Konsekvent i mina klädval med strumpor som 1. inte är mina och 2. inte har samma färg.
Vem saknar EN gul strumpa? 
Fjällen och lite annat smått på tatueringen blev ifyllt. 
Jag köpte skor.


Och så jagade vi svalor. På säkert avstånd. Ni ser, att sitta inne och skrika att man vill ut är mycket mer givande för dessa hormonmonster(förlåt Sockan, men du är en katt, du kommer aldrig få veta att jag kallade dig det) än att faktiskt vara ute.

När jag borde betala räkningar.

Kategori:

Nästan varje gång jag klickar in mig här för att skriva någonting så blir jag störd av något av reklaminläggen. Och då majoriteten av bloggar faktiskt skrivs av tjejer i min ålder är det ju inte så konstigt att de flesta man hamnar på tillhör tjejer i, ja, min ålder. 

Ja, jag älskar era bilder på muffins, barnleksaker, eran perfekta frukost och åh, allt vitt, så vitt det är! Högt iso, kort skärpedjup och bra systemkameror. Bilderna blir ju underbara och visst "avundas" man dem ett så snyggt upplägg. Men denna fascination varar ungefär tills jag scrollat bort headern. Vad som händer sen? "Vilket slöseri med tid", är allt jag kan fortstta tänka efter det. Processen från smutsig bebis med nedspydda golv och vidbränt allting(ja, det är min bild av moderskapet) till ren lycklig familj som omedvetet gör reklam för Vanish via bloggen är så lång, så tidsödande, jag förstår det bara inte.

Det är nog för att jag fortfarande ser bloggande som någon trend, och inte det det är idag, en erkänd hobby och för vissa även inkomstkälla.

Fast med denna tomma text publicerad är jag inte heller något praktexempel på väl spenderad tid..

Press play.

Ett ögonblick eller två senare

Kategori:

Någon tog en bild på mig, med min kamera. Det händer väldigt sällan. Jag lär nog aldrig träffa personen som gjorde det igen heller. Se bilden får jag inte heller, det är upp till Gabbi om den blir kvar eller inte. Han var väldigt snäll mot mig, han som lånade min kamera. Lite halvknäpp, men det är vi alla. Ögon som påminde om en person som sagt mycket smarta saker till mig det senaste. 
 
Ni får inte ut särskilt mycket av detta va? Inte jag heller.

Jag hade namnsdag i torsdags, vem hade kunnat gissa det?

Hur saker inte blir som man tänkt sig

Kategori:

Sitter och sorterar på hårddisken, haha, underbart är det, gamla grejer från 2005 och sånt, sms och msnkonversationer, åååh <3 Den dagen jag tog kort på denna papperslappen var 28/7 2006(ja, jag är sjukt stolt över att jag velat ha den så länge, låt mig va det, ok? ;), och den var också denna jag skickade in när jag bad om en fågel(med en ganska lång lista restriktioner angående tatuering i llmänhet och saker jag INTE ville han skulle bli inspirerad av från denna). Och ja, jag vet att alla tre bilderna är postade innan, jag bryr mig inte.

Jag tar en liten risk genom att jämföra bilderna, jag vet det. Tänk om jag skulle tycka om första eller andra bättre än tredje som faktiskt är slutresultatet? Well, då kan man ju bara tänka såhär;
Bild ett år någon med en tatuering.
Bild två är en skiss av en låtsasfågel.
Bild tre är min grymma ryggtavla som jag än så länge älskar.
Så, nu finns ingen risk att man missar vilken som jag gillar bäst. Visserligen, haha, så är bild nummer två fågeln jag "bokade" sittning för och det han skissade med spritpenna på ryggen var ju uppenbarligen inte samma. Jag tycker ju bara den biten är rolig för jag litar på honom, men jobbigt läge om man är kontrollfreak? 

Den 27e är nästa sittning, förhoppningsvis bara två kvar, blir galen av väntan!
  
 
 

Flashbacks

Kategori: 
 
 

Söndagar

Kategori:

Söndagar är den dagen man ska göra allt man under veckorna påstår att man inte kan pga vardagen. Jag hatar söndagar. För att inte mamma ska titta på mig medlidande  så skriver jag inte mer än så om varför idag. Man ska aldrig handla på tom mage, såattsäga. Och det kanske är lite skevt att min låga uppdatering ska se ut på detta viset, alldeles biter och seg. Jag påbörjade ett inlägg i tisdags där jag skrev om var jag varit det senaste, var jag är idag och vart jag är på väg. Jag skrev att jag är lycklig, vilket jag är, och det är ganska coolt ändå. Men det inlägget är så jävla långt och jag vill inte missa att utelämna något, och dessutom kan jag inte skriva överhuvudtaget på detta tangentbordet längre, så just nu skiter jag faktiskt i det.

Summa: Jag ska aldrig mer köpa en sådan här dator, kan inte stava och grannarna hör.

Det var PRECIS vad jag tänkte få ut av den här texten. 

Tack TOOLS!

Kategori:

Jag hade hur kul som helst! xD