lindamariasvensson

Halloween?

Kategori: Funderingar

Fota lägenheten var tråkigt, kom på att jag inte kommer vara nöjd förns bilderna är i stil med något som platsar i en interiörtidning, och det är inte riktigt min prisklass om man säger så.

Det har ju varit halloween och sånt nu, det är nog den "högtid" som jag finner tråkigast. Förutom pumporna, det finns ingen i Uddevalla som ahr det, men det här är ett rätt så barntätt område så har sett flera stycken urskurna, jättemysigt!
Men annars, köper man snygga kläder och ser ut som en svart katt utan päls så behöver man inte lägga ut så mycket pengar, men ack så tråkigt. Att däremot lägga ner skitmycket tid och arbete så blir man cool men sällan snygg, vad är grejen med det? Jättetråkigt ju, ska man lägga ner tid ska man bli snygg, annars är det inte värt det! Säger jag som varit "emo". Kan nog vara min brist på fantasi som gör att jag finner all form av utklädnad som slöseri med tid, barn som vuxen. Bitter? Näääärå.

Halloween för två år sedan hemma hos Lisa och Robin, hon var polis och jag var prostituerad, då jag gillar korsetter och nätstrumpor även i vanliga fall så tog jag i lite extra och körde båda och köpte ett par hemska shorts till, billigt och bra, och knappt någon ansträngning ;D



Kommentarer


Kommentera inlägget här: