lindamariasvensson

Ett mål utan en plan är bara en dröm

Kategori:

Och jag lyssnar på Melissa Horn, igen. Fin musik att varva ner till och samtidigt lyssna aktivt på.
 
Jag fotade hos Nathalie i helgen, herregud vad bilder det blev. Tror nästan jag gjorde så bara för att testa kamerans kapacitet... Annars går allting bra, jobbet är sjukt kul och jag längtar till varje morgondag. Ok, lördagarna tar emot liite, det ska jag erkänna, då hade jag hellre arbetat hela dagen eller ännu bättre, bara morgonen, istället för bara tre timmar vid lunch, menmen! Att längta till jobbet är väl få förunnat antar jag.. :) Självklart finns det jobbiga stunder med. Som idag, när jag haft pappersarbete och telefonsamtal i princip hela tiden mellan 12 och 17, då var jag lite trött. Inte för att det är trist eller något sådant, utan för att det aldrig är de nöjda kunderna som ringer. Det är aldrig affärerna som gått smärtfritt i hamn, alla supernöjda och glada. Utan telefonen ringer ju för att något problem måste lösas, oavsett om det är litet eller stort. Det är en bokning som måste flyttas, en sak som blåst sönder och hur är det med utgångna produkter, vet du det? Den biten blir lite jobbig i längden, särskilt när man sitter ensam på kontoret och man inte hinner klart. Men kunden idag som blev helt överlycklig när jag ringde, det vägde upp både det ena och det andra :)
 
Träningen går bra, jag kommer inte kunna gå imorgon efter dagens benpass, det är ett bra tecken. Fem set knäböj och en stund senare avslutade jag passet med tre omgångar 80x8,70x8,60x8 i benpressen. Det är ingen vidare snygg gång därifrån när man är klar, i trapporna uppför...
 
Nu borde jag sova, för det här är nog den sämsta sammanfattningen jag någonsin skrivit. I förhållande till verkligheten då. Men det finns säkert några fördelar med det också. Läsare som för en gångs skull förstår vad jag skriver och menar, kanske? Fast nä, hoppas på mirakel för töntar. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: