lindamariasvensson

Ibland förstår jag mig inte på människor.

Kategori: Fredrikstad

En stor del av mitt jobb består ju faktiskt av att diska åt andra, plocka upp deras disk och torka av borden efter dem. Första tio minuterna är alltid lite jobbiga för då vill man inte smutsa ner sig, dum som man är, men sedan kommer man ihåg var (hand)spritflaskan finns och alla hämningar försvinner. Det är faktiskt ganska trevligt tom, att se hur fint det blir när man går över alla bord, tills då:

Den fruktade småbarnsmamman

Det är kaos. Använda våtservetter, geggiga barnstolar, halvtuggad mat på golvet och servetterna ser snarare ut att ha gjort mer skada än nytta. Hur stolarna står ska vi inte prata om och man är nästan mer imponerad än förfärad. Man lär sig att småbarnsföräldrar inte äter ute för att mata barnen - utan för att slippa städa efter dem.

Nu har det här hänt så många gånger att jag inte blir skrämd längre, jag vet hur snabbt det går att få bort allting då 90% av det kommer att gå rätt i soporna. Så jag skriver absolut inte det här ovan som något negativt, jag har inget emot att plocka disk efter andra.

Men idag, och här kommer även poängen:

En använd blöja.

I en cafeteria. WTF.
Inte direkt så att jag funderade över att slänga in använd kattsand på någon annans arbetsplats liksom.

Kommentarer

  • mamma säger:

    oj,oj,oj

    2011-04-01 | 17:23:27

Kommentera inlägget här: